ekuponok.com
Főoldal Üzletek ÁruMánia

ÁruMánia Kedvezmények 55% - Január 2022

FAQ for ÁruMánia

A ÁruMánia elfogad banki átutalásokat?

Természetesen a termék árát banki átutalással rendezheti. Az utánvét mód kezelési díja: +400 Ft. A ÁruMánia a Bariont is elfogadja. A Barion Smart Gateway egy teljesen belföldi fizetési átjáró, amely alkalmas bankkártyák és elektronikus pénzek elfogadására, sok innovatív funkcióval és verhetetlen árakkal. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja, és a ÁruMánia rugalmasan és tisztességesen védi a bankkártya-csalást.

A ÁruMánia kínál kedvezményeket?

Szeretne most 600 Ft kedvezményt kapni? És további információk a konkrét promóciókról a jövőben? Iratkozzon fel a ÁruMánia hírlevelére, és küldje el kedvezményét! felhívják figyelmét, hogy ez a kupon a 12 000 forintot meghaladó vásárlásokra vonatkozik. Ha a feliratkozás után nem akar bármikor leiratkozni, a ÁruMánia nem küld haszontalan információkat.

Meddig tart a ÁruMánia jótállás?

A ÁruMánia online áruház által kínált összes új termékre törvényi jótállást vagy garanciát vállal a gyártó és a forgalmazó magyarországi képviselője. A következő jótállási időszakok vonatkoznak bizonyos tartós fogyasztási cikkekre a törvény által előírtak szerint: 10 000–100 000 Ft: 1 év garancia, 100 000–250 000 Ft: 2 év garancia, 250 000 forint felett: 3 év garancia, a legfeljebb 10 000 forint összértékű új termékekre 24 hónapos garancia vonatkozik.

ÁruMánia mikor szállítja ki a megrendelesemet?

A ÁruMánia sok termékkészletet vezet, azonban a legtöbb termék a megrendelés leadásától számított 1-5 munkanapon belül érkezik a disztribúciós partner készletéből, ez szállítónként változik, így az adott terméket munkanapon belül szállítják az egyes termékek adatlapján szerepel. A megrendelés feldolgozásának napja a 0., a következő munkanap az 1. nap. A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon 8:00 és 16:00 óra között történik. A hétvégén vagy ünnepnapokon beérkezett megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel. A GLS csomag díja utánvét esetén 1 190 forint, a fuvardíj pedig 1 590 forint. A GLS 1 290 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a ÁruMánia honlapját?

Igen. ÁruMánia-nek vannak olyan információi és előnyei, amelyeket csak tagként való regisztrációval lehet megszerezni. A tag regisztrációs felülete a arumania.hu kezdőlap alján található, kérjék, a lehető leghamarabb regisztráljon tagként.

Hogyan lehet online használni a ÁruMánia kuponjaikat?

Nemcsak a ÁruMánia Akciók-e felhasználásával kaphat kedvezményeket, hanem vannak olyan kedvezmények is, amelyeket ÁruMánia Akciók nélkül is kaphat, de az ügyfelek aggódhatnak attól, hogy ezeknek a kedvezményeknek a használata bonyolultabbá válik-e. ÁruMánia rendszere nagyon okos. Automatikusan kedvezményeket alkalmazhat az ügyfelek megrendeléseire, így az ügyfelek nyugodtan vásárolhatnak a ÁruMánia-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a ÁruMánia-nál?

A ÁruMánia érvényességi idejének ellenőrzéséhez kattintson a fiókjában található összes kupon megtekintésére a ÁruMánia oldalán, és láthatja az egyes kuponok megfelelő tényleges felhasználási dátumát.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb ÁruMánia kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.