ekuponok.com
Főoldal Üzletek Ékszer Webshop

Ékszer Webshop Kuponok és Kuponkódok 85% - Január 2022

FAQ for Ékszer Webshop

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Ékszer Webshop-ban?

Ékszer Webshop online áruháza a következő 4 fizetési módot kínálja: Utánvéttel: A csomag kézhezvétele után a futárnak fizetendő összeget átadjuk a szállítási díjjal együtt. PayPal: PayPal számlán keresztül történő utalás, hitelkártyás fizetés vagy Barion: Online utalással vagy hitelkártyával a megrendelt áru számlát-természetesen a szállítási díjjal együtt-a megrendeléskor megadott e-mail címre küldik!

Ékszer Webshop ingyenes szállítást kínál?

Ékszer Webshop futárszolgálati partnere a GLS Hungary Courier Service. Az online rendelés nagyon egyszerű és praktikus. Ezért a szállítást teljesen így tervezték. Ha két szállítási módot és négy fizetési módot kombinál, akkor szükség esetén átveszi a csomagot. Ezenkívül a Ékszer Webshop ingyen szállít Önnek 20.000 Ft feletti rendeléseket!

Mi a garancia Ékszer Webshop termékeire?

Ha a megrendelt ékszer nem nyeri el tetszését, vagy méretproblémái vannak, és ha a megrendelt ékszert sértetlenül visszaküldi a Ékszer Webshop -nek, élhet a 15 napos cseregaranciával. Ebben az esetben a visszaszállítás költségeit a vevő viseli. Az 1 éves garancia csak az óra mozgáshibáira vonatkozik, kivéve az akkumulátort, a szíjat, az üveget, a kezet, a strasszt és a tokot. A szakszerűtlen használat (például víz, esés, szakképzetlen személyzet általi kinyitás vagy túlterhelés stb.) Azonnal érvényteleníti a garanciát.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Ékszer Webshop honlapját?

Igen. A ekszerwebshop.hu oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a Ékszer Webshop Akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a Ékszer Webshop szolgáltatásának törlését választhatja is.

Hogyan lehet online használni a Ékszer Webshop kuponjaikat?

A Akciók használatának lépései a Ékszer Webshop vásárlásákor a következők: Az első lépés a ekszerwebshop.hu fiókjába való bejelentkezés, a második lépés a kiválasztott termékek felvétele a kosárba; harmadik lépés: kattintson a fizetéshez, és válassza ki a megfelelő Ékszer Webshop Kuponkódok-ét, majd válassza a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Ékszer Webshop-nál?

A Ékszer Webshop valóban meghatározza a Kuponkódok érvényességi idejét. Természetesen mindaddig, amíg a Ékszer Webshop Kuponkódok -jét annak lejárta előtt használja, megfelelő kedvezményt kaphat. Ha a használni kívánt Ékszer Webshop Akciók lejárt, további különféle Ékszer Webshop ajánlatait is megtekinthet a ekuponok.com oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Ékszer Webshop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.