ekuponok.com
Főoldal Üzletek & Other Stories

& Other Stories Kedvezmények 60% - Május 2022

FAQ for & Other Stories

Fel lehet íratkozni a & Other Stories hírlevelére?

A & Other Stories 15% kedvezményt biztosít ügyfeleinek, amennyiben feliratkoznak hírlevelükre. A hírlwvélből értesülhetnek híreikről és ajánlataikról. A feliratkozó ügyfelek személyre szabott ajánlatokat kapnak a márkáktól, de ha nem tetszik nekik, amit küldenek, dönthetnek úgy, hogy leiratkoznak anélkül, hogy ez befolyásolná az üzletükben történt vásárlásaikat.

Van lehetőség ingyenes szállításra a & Other Stories-nél?

A & Other Stories ügyfelei ingyenes gazdaságos kiszállítást kaphatnak, amely 3–8 napot vesz igénybe, valamint normál szállítást 200 USD feletti rendelések esetén, ami 1–5 munkanapot vesz igénybe. A hétfőtől péntekig (ET) 13 óra előtt leadott rendeléseket 1-5 munkanapon belül kézbesítik, a rendeléseket pedig keddtől szombatig a lakcímekre, hétfőtől péntekig pedig az üzleti címekre szállítják. A rendelés becsomagolása után küldenek Önnek egy szállítást visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a szállítási információkat és egy linket, amellyel online nyomon követheti rendelését.

Milyen fizetési módok közül lehet választani a & Other Stories-nél?

A & Other Stories elfogadja a MasterCard, a VISA, az American Express, a Discover és a PayPal kártyás online fizetéseket. Ha a kártyás tranzakciót jóváhagyják, az összeget azonnal zárolják, és e-mailben kap visszaigazolást a megrendeléséről. Ha a hitelkártya-tranzakciót nem hagyják jóvá, rendelése törlésre kerül. Csak a megrendelés kiszállítását követően terhelik meg hitel-/bankkártyáját vagy PayPal-számláját.

Van a & Other Stories-nél diákkedvezmény?

A & Other Stories szerint, ha Ön az Egyesült Királyságban, Németországban vagy Franciaországban élő diák, és érvényes Student Beans kártyával rendelkezik, 10% kedvezményt kap. Az Ön körzetén kívül található üzletekben nem használhatja ezt az ajánlatot, mivel a bolti kedvezmény csak azokra a régiókra vonatkozik, ahol a Student Beans kártyát regisztrálták. Egyszerűen csak mutassa be a kártyát vagy a Student Bean alkalmazást az igazolvánnyal együtt a környékén lévő üzletben.

E-mail címmel kell regisztrálnom a & Other Stories honlapját?

Igen. Annak érdekében, hogy az ügyfelek jobb felhasználói élményt nyújthassanak, a & Other Stories különleges előnyöket hoz létre a tagok számára. Regisztrálnia kell a stories.com honlapján, hogy kényelmesen és gyorsan élvezhesse a & Other Stories legújabb Akciók -ját.

Hogyan lehet online használni a & Other Stories kuponjaikat?

Először az ügyfeleknek meg kell erősíteniük, hogy a megrendelésük képes-e használni ezt a & Other Stories Kuponkódok-ét. Ha használható, lépjen közvetlenül a fizetési oldalra, és kövesse az utasításokat a sikeres használatához. Ha az ügyfél azt a & Other Stories Kuponkódok -ét használja, amely nem felel meg a megrendelésének, akkor a megrendelés nem lesz jogosulni a kedvezményre, ezért kérjük, hogy gondosan válasszon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a & Other Stories-nál?

A & Other Stories kupon részletei oldalon megjelenik a megfelelő kupon érvényességi idejét és használati szabályait. Remél a & Other Stories, hogy a vevő a lehető leghamarabb felhasználhatja az érvényességi időn belül, hogy élvezhesse a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb & Other Stories kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.