ekuponok.com
Főoldal Üzletek 4Home Kuponok

4Home Kedvezmények 70% - Augusztus 2022

FAQ for 4Home

A 4Home ingyenes szállítást biztosít?

4Home futárszolgálati partnere a Magyar Posta, amely a legjobb futárcég és csomagszállító. 15 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kézbesítési szolgáltatást élvezhet. Több mint 250 recepciójuk van. Túlméretes rakományt is szállíthat. Ha a megrendelés teljes összege nem haladja meg a 15000 forintot, akkor a szállítási díj 1390 forint lesz.

Hogyan lehet fizetni 4Home-ban?

Ha az utánvétet választja, a megrendelt termék értékét a kézbesítés után a futárnak kell megfizetnie. A megrendelt termékek teljes készpénzét és a szállítási díjat kifizetheti a postafutár társaságnak, vagy fizethet a korábban csomagszállítási címként kijelölt postahivatalban, vagy az esedékes készpénzt vagy hitelkártyát a DPD csomagkézbesítő cégnél fizetheti be. Ha lehetséges, készpénzzel fizethet hitelkártyával a kijelölt gyűjtőhelyen. Ha online hitelkártyás fizetést választ, a 4Home elfogadja a VISA, a VISA Electron, a Maestro és a MasterCard kártyákat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a 4Home honlapját?

Igen. A 4home.hu oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a 4Home Akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a 4Home szolgáltatásának törlését választhatja is.

Hogyan lehet online használni a 4Home kuponjaikat?

A 4Home megkönnyíti az ügyfelek számára a termékek vásárlását, így a 4Home Akciók-e egyszerűen használható. A felhasználás módja az, hogy kitölti vagy megmutatja a 4Home Akciók-ét a fizetési oldalon, és a rendszer automatikusan felhasználja a megrendelésére.

Mennyi ideig érvényes a kupon a 4Home-nál?

Ha tudni szeretné a 4Home Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a 4Home Akciók -et.

További Akciók, mint 4Home Kedvezmény Kódok

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb 4Home kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.