ekuponok.com
Főoldal Üzletek AboutYou

AboutYou kupon és promóciós kód - Június 2021

FAQ for AboutYou

AboutYou milyen fizetési módokat fogad el?

A következő fizetési módokat választhatja: Visa kártyás fizetés, MasterCard kártyás fizetés, utánvét (bankkártya és készpénz) vagy PayPal. Ha nem tud hitelkártyával fizetni, annak sok oka lehet. Például helytelen információkat adott meg, vagy a AboutYou technikai hibát észlelt. Ezen felül a következő fizetési módokat biztosítják Önnek: PayPal és utánvéttel.

Hogyan válthatom be a AboutYou kuponomat?

Ha van AboutYou kuponja, akkor a fizetés előtt beírhatja a kuponkódot a \"Kuponkód\" mezőbe. Ezután kattintson a \"Megváltás\" gombra, a kedvezmény aktiválódik, és a böngészőablakban a megrendelés számlaösszege azonnal csökkenti a kupon értékét. Sajnos a jövőben már nem használhat kuponokat, így ez technikailag lehetetlen. Ha elfelejtette használni a kupont, nyugodjon meg, mert ezt megteheti, ha a kupon érvényességi idején belül vásárol termékeket a következő online áruházból.

What is the shipping cost for AboutYou?

AboutYou will bear the transportation and return costs and packaging costs of the product. Usually it can be shipped within 3-4 working days. To confirm the delivery status of the order, please use the tracking code on the delivery confirmation. For each package you send, you will receive a separate delivery confirmation, which also includes a link to track the package. In this way, you can track the whereabouts and delivery time of the package. About you currently in 23 European countries/regions: Hungary, Germany, Austria, Netherlands, Belgium, Switzerland, Italy, Spain, France, Poland, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Croatia, Romania, Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Denmark, Sweden, Finland, Ireland.

Milyen előnyökkel jár AboutYou hírlevele?

Az AboutYou hírlevelében rendszeresen tájékoztatják Önt az online áruházukban meghirdetett legújabb akciókról és arról, hogy mi történik a divatiparban. Ha feliratkozik az ingyenes hírlevelükre, akkor exkluzív tartalmat küldenek Önnek: pl a legújabb termékeikről és trendjeikről, kuponokról és kedvezményekről, és különleges ajánlataikról.