ekuponok.com

AcerShop Kuponkódok 65% - Szeptember 2021

FAQ for AcerShop

Hogyan fizetek a AcerShop kereskedésben vásárolt vásárlásokért?

Az ut√°nv√©t d√≠ja 490 Ft. Ut√°nv√©t eset√©n a fut√°r csak a term√©k lesz√°ll√≠t√°sa ut√°n v√°laszthat k√©szp√©nzes fizet√©st. V√°laszthat online hitelk√°rty√°s fizet√©st, online term√©kk√∂lcs√∂n-kezel√©st, elŇĎt√∂rleszt√©st vagy k√∂zvetlen banki bet√©tet is. Az online √°ruh√°zban megjelen√≠tett √°r tartalmaz √©rt√©ket hozz√°adott ad√≥. Az interneten megrendelt term√©kek v√©tel√°r√°nak √©s sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g√©nek kifizet√©s√©hez hitelk√°rty√°t is haszn√°lhat. Az OTP SimplePay lehetŇĎs√©get ny√ļjt k√°rty√°k elfogad√°s√°ra AcerShop online √°ruh√°z√°ban. A SimplePay online fizet√©si rendszert az OTP Mobil Kft. Fejleszti √©s √ľzemelteti.

Azt akarom, hogy a AcerShop hazavigyen, mennyibe fog ker√ľlni?

A h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s k√∂lts√©ge 990 Ft, a AcerShop a csomagot a DPD expressz szolg√°ltat√°son kereszt√ľl k√ľldi el, gyors sebess√©g√ľkrŇĎl ismertek! Ha munkanapon 16 √≥ra elŇĎtt ad le megrendel√©st, √©s weboldaluk √≠g√©rete szerint holnap lesz, a DPD expressz szolg√°ltat√°s a k√∂vetkezŇĎ munkanapon k√©zbes√≠ti √Ėnnek a csomagot. H√©tv√©g√©n √©s munkasz√ľneti napokon a h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s sz√ľnetel, ez√©rt a k√©zbes√≠t√©st a megrendel√©s k√∂vetkezŇĎ munkanapj√°n kell elkezdeni. K√ľld√©skor e-mailben √©rtes√≠t√©st k√ľldenek, √©s abban logisztikai nyomonk√∂vet√©si inform√°ci√≥kat k√∂z√∂lnek.

A AcerShop kínál árengedményeket tömeges megrendelések esetén?

A legt√∂bb esetben a AcerShop egyedi aj√°nlatokat tud biztos√≠tani, de vannak kiv√©telek. Nagyobb mennyis√©g rendel√©sekor ak√°r egyedi konfigur√°ci√≥kat is elŇĎ√°ll√≠thatnak. Ha v√°s√°rl√°s elŇĎtt ki szeretn√© pr√≥b√°lni a term√©keiket, szem√©lyesen felkeresheti valamelyik m√°rkaboltot, √©s kipr√≥b√°lhatja AcerShop b√°rmely term√©k√©t. Ha online rendel, akkor az √°tv√©tel elŇĎtt kipr√≥b√°lhatja saj√°t g√©p√©t. De a legfontosabb az, hogy 15 munkanapos tesztel√©si lehetŇĎs√©get biztos√≠tanak a v√°s√°rl√°s ut√°n is. Ezen k√≠v√ľl nemcsak mag√°nszem√©lyek, hanem c√©gek is!

Hány év garanciát kaphatok a AcerShop termékekre?

A AcerShop term√©keire √°ltal√°ban k√©t√©ves gy√°rt√≥i garancia vonatkozik. Lehetnek azonban kiv√©telek minden term√©kcsoport eset√©ben, mert egyes cs√ļcskateg√≥ri√°s laptopokra (p√©ld√°ul a Swift 5, a Swift 7, a Predator) 3 √©ves gy√°rt√≥i garancia vonatkozik. Hasonl√≥k√©ppen, a monitorok eset√©ben ez a tartom√°ny sz√©lesebb, mert egyes modellekre 2 √©v, 3 ‚Äč‚Äč√©v vagy ak√°r 5 √©v garancia vonatkozik (p√©ld√°ul a Predator monitor sorozat garanci√°lis ideje 5 √©v), a projektorok eset√©ben pedig egyes modellek garancia Az idŇĎtartam k√©t vagy h√°rom √©v egy√©ves garancia is. AcerShop felh√≠vja a figyelmet arra, hogy a v√°s√°rl√°skor lehetŇĎs√©ge van tov√°bbi speci√°lis garanci√°lis szolg√°ltat√°sok v√°s√°rl√°s√°ra.

E-mail címmel kell regisztrálnom a AcerShop honlapját?

Igen. Ha a k√∂vetkezŇĎ elŇĎny√∂ket szeretn√© ig√©nybe venni: 1. Kapjon korl√°tozott mennyis√©gŇĪ AcerShop Kuponk√≥dok -t, 2. Ismerje meg a leg√ļjabb AcerShop aj√°nlatait; 3. Adjon meg minden fogyaszt√°si pontot aj√°nd√©kok √©s kedvezm√©nyek bev√°lt√°s√°hoz. Ezut√°n megkapja a fenti elŇĎny√∂ket, ha e-mail c√≠m√©vel regisztr√°lja a acershop.hu oldal√°t.

Hogyan lehet online haszn√°lni a AcerShop kuponjaikat?

ElŇĎsz√∂r be kell jelentkeznie vagy √ļj fi√≥kot kell l√©trehoznia a AcerShop weboldal√°n, azt√°n kedvenc term√©kei kos√°rba helyezkednek. Kattintson a fizet√©s gombra, √©s l√©pjen a fizet√©si oldalra. Ekkor megjelenik egy \"Haszn√°lja a kuponj√°t‚ÄĚ √ľzenet, v√°lassza a AcerShop kupon√°t, majd t√©rjen vissza a fizet√©s oldalra, √©s kattintson a fizet√©s gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a AcerShop-nál?

A AcerShop rendelkezik egy r√©szletes oldallal, amely seg√≠t meg√©rteni, hogy az egyes kuponok mikor j√°rnak le. A kupon elt√©rŇĎ √©rv√©nyess√©gi ideje mellett elŇĎfordulhat, hogy a felhaszn√°l√°si k√∂r is m√°s. Ne felejtse el gondosan megerŇĎs√≠teni a AcerShop oldal√°n.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb AcerShop kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.