ekuponok.com

Airbnb Kuponok és Kuponkódok 15% - Szeptember 2021

FAQ for Airbnb

Airbnb milyen fizetési módokat fogad el?

Attól függően, hogy melyik országban van fiókja, a Airbnb különböző fizetési módokat támogat. A főbb hitel- és betéti kártyák mellett néhány ország / régió más fizetési módokat is kínál. Foglalási kérelem elküldése előtt a fizetési oldalon megtekintheti az elérhető fizetési módokat. Az ország / régió kiválasztása után az összes fizetési részlet megjelenik.

Hogyan mondhatom le a Airbnb webhelyen benyújtott tartózkodási foglalásomat?

A különböző platformok eltérő lemondási módszerekkel rendelkeznek. kérik, válassza ki, hogy Ön iOS-alkalmazás, Android-alkalmazás vagy mobil böngésző. Ugrás az utazáshoz, majd válassza ki a törölni kívánt foglalást, kattintson a További utazási tervek megjelenítése elemre, majd jelenítse meg a részletes információkat, kattintson a Módosítás vagy a Mégse gombra, kattintson a Foglalás törlése elemre, a lemondás véglegesítése előtt a Airbnb megmutatja, hogy megkapja Mennyi visszatérítést és miért visszatérítést határoz meg a szállás lemondási szabályzata. Minden időpont a szálloda időzónáján alapul.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Airbnb honlapját?

szükség. A Airbnb tagjává válva számos előnyt élvezhet, a regisztráció nagyon egyszerű, csak írja be az adatokat a sikeres regisztrációhoz szükséges utasítások szerint. Ha nem elégedett, bármikor leiratkozhat, de ezt a módszert biztosan nem fogja kihagyni a legújabb Airbnb Kuponkódok megszerzéséhez.

Hogyan lehet online használni a Airbnb kuponjaikat?

A Airbnb Kuponok-e használatának módja a következő: bizonyíssa fiókját a Airbnb weboldalán. Ha még nincs, akkor hozzon létre egy fiókot, amely hozzátartozik a Airbnb-hoz; ha egyetlen terméket vásárol, közvetlenül megvásárolhatja azt a termékoldalon,aztán beléphet a fizetési oldalra, Töltse ki a megfelelő Airbnb Kuponok -t a fizetési oldalon, és a Akciók automatikusan érvénybe lép, amikor befizet.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Airbnb-nál?

A Airbnb Kuponkódok nem állandó érvényű, vagyis bármely más vállalkozás Airbnb Kuponok-e nem tartósan érvényes. Siessen és használja a Airbnb Akciók-t, hogy elérhesse a maximális kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Airbnb kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.