ekuponok.com
Főoldal Üzletek Airbnb Kuponok

Airbnb Kuponok és Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Airbnb kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Airbnb

  Airbnb milyen fizetési módokat fogad el?

  Attól függően, hogy melyik országban van fiókja, a Airbnb különböző fizetési módokat támogat. A főbb hitel- és betéti kártyák mellett néhány ország / régió más fizetési módokat is kínál. Foglalási kérelem elküldése előtt a fizetési oldalon megtekintheti az elérhető fizetési módokat. Az ország / régió kiválasztása után az összes fizetési részlet megjelenik.

  Hogyan mondhatom le a Airbnb webhelyen benyújtott tartózkodási foglalásomat?

  A különböző platformok eltérő lemondási módszerekkel rendelkeznek. kérik, válassza ki, hogy Ön iOS-alkalmazás, Android-alkalmazás vagy mobil böngésző. Ugrás az utazáshoz, majd válassza ki a törölni kívánt foglalást, kattintson a További utazási tervek megjelenítése elemre, majd jelenítse meg a részletes információkat, kattintson a Módosítás vagy a Mégse gombra, kattintson a Foglalás törlése elemre, a lemondás véglegesítése előtt a Airbnb megmutatja, hogy megkapja Mennyi visszatérítést és miért visszatérítést határoz meg a szállás lemondási szabályzata. Minden időpont a szálloda időzónáján alapul.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Airbnb honlapját?

  szükség. A Airbnb tagjává válva számos előnyt élvezhet, a regisztráció nagyon egyszerű, csak írja be az adatokat a sikeres regisztrációhoz szükséges utasítások szerint. Ha nem elégedett, bármikor leiratkozhat, de ezt a módszert biztosan nem fogja kihagyni a legújabb Airbnb Kuponkódok megszerzéséhez.

  Hogyan lehet online használni a Airbnb kuponjaikat?

  A Airbnb Kuponok-e használatának módja a következő: bizonyíssa fiókját a Airbnb weboldalán. Ha még nincs, akkor hozzon létre egy fiókot, amely hozzátartozik a Airbnb-hoz; ha egyetlen terméket vásárol, közvetlenül megvásárolhatja azt a termékoldalon, aztán beléphet a fizetési oldalra, Töltse ki a megfelelő Airbnb Kuponok -t a fizetési oldalon, és a Akciók automatikusan érvénybe lép, amikor befizet.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Airbnb-nál?

  A Airbnb Kuponkódok nem állandó érvényű, vagyis bármely más vállalkozás Airbnb Kuponok-e nem tartósan érvényes. Siessen és használja a Airbnb Akciók-t, hogy elérhesse a maximális kedvezményt.

  További Akciók, mint Airbnb Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Cewe Baba Fotóalbum Már 2.890 Ft-tól

   Minden Cewe Kupon Lejár 1-2-23
  • Ajánlatok

   Michael Half-Moon Cross Női Testtáska 137,00 GBP-ért

   Minden Van Mildert Kupon Lejár 3-3-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 20% Leárazást Főzőlapok Termékekre Alaszka Oldalon

   Minden Alaszka Kupon Lejár 18-12-22
  • Ajánlatok

   Hozd Létre Ingyenes Picodi-fiókodat, és Már Ma Kaphatsz Pénzvisszatérítést

  • Ajánlatok

   Kapj Computers Terméket Csak 150.000Ft-ért Kazy Oldalon

   Minden Kazy Kupon Lejár 21-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Airbnb kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.