ekuponok.com
Főoldal Üzletek Ajándékok.shop Kuponok

Ajándékok.shop Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

FAQ for Ajándékok.shop

Ingyenes szállítást kínál Ajándékok.shop?

Ajándékok.shop a GLS Express szolgáltatáson keresztül szállítja ki megrendelését. Szállítási díj rendelési érték alapján: nettó 10.000 Ft-ig: 1.500 Ft + ÁFA; nettó 10.000-20.000 Ft között: 1.000 Ft + ÁFA. Kisebb csomagok esetén a következő szállítási módokat is használhatja: FoxPost Wrapper, MPL Wrapper. A nettó 20.000 Ft feletti rendeléseket mindig ingyenesen szállítják!

Milyen fizetési módokat fogad el Ajándékok.shop?

A Ajándékok.shop partnerei rendeléseiket fizethetik: banki átutalással; utánvéttel - GLS csomagszállítással (díj: 500 Ft + áfa); készpénzzel - személyes átvétel esetén; bankkártyával - ha szeretné, kérik előre jelezze feléjük ezzel a fizetési móddal. A Ajándékok.shop számlái elektronikus formátumban készülnek a SZÁMLÁZZ.HU rendszer segítségével.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Ajándékok.shop honlapját?

Igen. A ajandektargy.eu oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a Ajándékok.shop Akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a Ajándékok.shop szolgáltatásának törlését választhatja is.

Hogyan lehet online használni a Ajándékok.shop kuponjaikat?

A fizetési oldalra történő belépéshez kattintson a Ajándékok.shop oldalán található "Fizetés” gombra, illessze be a Ajándékok.shop Akciók-ét a kijelölt helyre, majd kattintson az "Alkalmaz” gombra a zökkenőmentes fizetéshez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Ajándékok.shop-nál?

A legtöbb kedvezmény eléréséhez a Ajándékok.shop Akciók-et kell használnia. De ezek a Ajándékok.shop Akciók-ek nem mindig hosszú távon hatékonyak, mindannyian meghatározott felhasználási dátummal rendelkeznek, meg kell keresned a Ajándékok.shop megfelelő oldalát, hogy megtudd a lejárati idejéről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Ajándékok.shop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.