ekuponok.com
Főoldal Üzletek Akkumulatordepo

Akkumulatordepo Kuponok és Kuponkódok 60% - Január 2022

FAQ for Akkumulatordepo

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Akkumulatordepo-ben?

Készpénzzel fizethet Akkumulatordepo üzletében, a futárszolgálat nem használhat hitelkártyát a fizetéshez! Ha az előre fizetést választja fizetési módként, Kérik, utalja át a Akkumulatordepo bankszámlájára, és Kérik, tüntesse fel megrendelésének számát az értesítésben. A fizetés beérkezése után értesítik Önt a nyugtáról és a várható szállítási dátumról. Ha utánvétet választ, a csomag kézhezvétele után fizessen. Hitelkártyával is fizethet Akkumulatordepo online áruházában.

Mennyibe kerül a szállítás Akkumulatordepo-ban?

A FÁMA COURIER 3-5 munkanapon belül leszállítva, a csomagok pedig 3-5 munkanapon belül kerülnek kézbesítésre Magyarország egész területén. Akkumulatordepo leltára szerint csak a reggel 9 óra előtt leadott rendelések esetén tudják biztosítani az aznapi szállítást. Ha a megrendelt termék nincs raktáron, a szállítási idő meghosszabbodik. Teherautó akkumulátorok esetén a 210-240 AH akkumulátorokat nem futárszolgálat szállítja, így ezek a megrendelések nem teljesíthetők! 0 kg-17,89 kg, teher 1500 Ft, 17,9 kg-44,89 kg, 2500 Ft, több mint 44,9 kg, 5 500 Ft. Átveheti Akkumulatordepo üzletében is reggel 8 -tól 17 óráig.

Biztosít Akkumulatordepo garanciát?

Garancia időtartama: Azoknak az autóindító akkumulátoroknak (például személygépkocsik, teherautók, buszok, motorkerékpárok stb.), Amelyek eladási ára meghaladja a 10 000 forintot, a jótállási idő 1 év a fogyasztókhoz történő szállítástól számítva. Ebbe a csoportba nem tartozó akkumulátorok meghajtására, különösen nem szállító járművekhez (például seprőgépek, elektrohidraulikus emelők, csónakok, csónakok, napelemes rendszerek stb.) Használt és ellenőrizetlen töltési feltételek mellett működő akkumulátorokhoz, garancia Az időtartam 6 hónap . A 10 000 forint alatti árú motorkerékpár akkumulátorokra 6 hónapos garancia vonatkozik. Ha a vásárlás téves, a Akkumulatordepo 3 napon belül kicseréli vagy visszaküldi a terméket, ha a termék nem sérült, nem használt, vagy személyesen vásárolja meg a boltjában. Online vásárlás esetén, ha a termék nem sérült vagy nem használt, az elállási jog 14 nap.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Akkumulatordepo honlapját?

Igen. Szeretne többet megtudni a Akkumulatordepo-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a Akkumulatordepo weboldalát.

Hogyan lehet online használni a Akkumulatordepo kuponjaikat?

Ha kuponja felhasználható, akkor a Akkumulatordepo weboldalán csak töltse ki a megfelelő Akkumulatordepo Akciók-ét. De ha a Akkumulatordepo Akciók-e nem jogosul erre a megrendelésre, a fizetési oldal megmutatja, hogy ez a Akkumulatordepo Akciók-e érvénytelen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Akkumulatordepo-nál?

A leginkább aggasztó kérdés mindenképpen a Akkumulatordepo Kuponok lejárati ideje. Ne aggódjon, amíg az érvényességi időn belül különleges kedvezményeket élvezhet. A Akkumulatordepo Kuponkódok érvényességi ideje azonban eltérő, ezért a lehető leghamarabb fel kell használnia.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Akkumulatordepo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.