ekuponok.com
Főoldal Üzletek Aktív akciók

Aktív akciók és Kuponkódok 75% - Augusztus 2022

FAQ for Aktív

E-mail címmel kell regisztrálnom a Aktív honlapját?

Igen. Azok az ügyfelek, akik szeretnék megismerni a aktivkft.hu legfrissebb híreit, új termékekkel kapcsolatos konzultációkat és kedvezményeket, olyan csatornákon keresztül szerezhetők be, mint a tag regisztrációja. Könnyen regisztrálhat, amikor a Aktív oldalára lép.

Hogyan lehet online használni a Aktív kuponjaikat?

A kuponok használata a Aktív vásárlásákor csak a következő három lépést igényli: 1. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy új Aktív fiókot, jelölje ki a tetsző terméket és tegye be a bevásárlókosárba. 2. Válassza a megvásárolni kívánt terméket: 3. Rendeljen, és kattintson a fizetés oldalra a kapott Aktív Kuponkódok-e használatához, automatikusan átugorhat a kuponokkal ellátott oldalra, kiválaszthatja a használni kívánt Aktív akciók-ét, aztán teljesítse a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Aktív-nál?

A Aktív oldalán megismerheti a különböző Akciók érvényességi idejét. A Aktív Akciók érvényességi ideje alatt tetszése szerint választhat, amennyiben megfelel a használati feltételeknek, ezeket a kedvezményeket fel lehet használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Aktív kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.