ekuponok.com
Főoldal Üzletek AktivSport

AktivSport Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for AktivSport

Támogatja a AktivSport házhozszállítást?

Üljön le egy karosszékbe, és rendeljen otthonról, akár több száz mérföldről is, amikor ugyanezt néhány kattintással megteheti, a AktivSport 14 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál. A leszállított termékeket cégük futárszolgálata fogja eljuttatni otthonába. Az átlagos szállítási idő 1-3 munkanap, de néhány nagy és túlsúlyos termék esetében ez hosszabb is lehet, ezt írásban vagy telefonon magyarázza el az ügyfélszolgálatuk. Miután az online áruház beteszi az árut a bevásárlókosárba, a kiszállítás díja automatikusan kiszámításra kerül. Csak Magyarországon szállítanak árut!

Miért kell regisztrálni AktivSport webhelyére?

A AktivSport regisztrált ügyfelei több ajánlatot élveznek: Fiókja alatt nyomon követheti a megrendelések állapotát, csak a AktivSport regisztrált ügyfeleinek egyedi promócióiról ismerkedhet meg, részt vehet a szerencsés sorsoláson, Ön lesz az első Fontos információk a termékválaszték változásairól, értesítést kapnak az új termékekről és az árváltozásokról, Ön pedig elsőként kapja meg a promóciós információkat.

Milyen fizetési módokat használhatok a AktivSport webhelyen történő vásárlásokhoz?

Lakossági ügyfélként, ha rendelkezik személyes nyugtával, készpénzzel vagy hitelkártyával is fizethet a AktivSport telephelyén. Ha kézbesítést kér, az expressz kézbesítésért csak készpénzben fizethet. Már választhatja az átutalás előtti fizetési módot, a AktivSport az átutalás kézhezvétele után elkezd csomagolni. Az átutaláshoz kérik, várja meg a proforma számlát, és utaljon a sorozatszámára, hogy azonosítani tudja Önt. Online bankjukban bankkártyával is fizethet!