ekuponok.com

Alaba kupon és Kuponkódok 60% - Május 2022

FAQ for Alaba

Milyen fizetési módokat fogad el Alaba?

A Alaba két fizetési módot biztosít Önnek: a termék átvétele után fizethet készpénzben, azaz utánvéttel. A termékeket banki átutalással is átruházhatja az áru kézhezvétele előtt. Csak azután kezdik meg a rendelés feldolgozását, hogy Alaba bankszámlájára megérkezett az átutalás. Fenntartják a jogot, hogy egyes megrendelések végösszegét banki átutalással egyenlítsék ki, ellenkező esetben a megrendelést nem tudják teljesíteni.

Mennyibe kerül a Alaba termékei szállítási költsége?

A Alaba webáruháza háztól-házig szállítást biztosít Magyarország egész területén, a költségek pedig egységesek országszerte. A szállítás díja bútoronként változó, a megrendelendő termék adatlapján ellenőrizhető az összeg, valamint a várható szállítási idő. Több termék esetén típustól függően 2 vagy több bútor rendelése esetén kedvezményes szállítási díjat számítanak fel. A rendszer mindent kiszámol, és további szállítási kedvezményt nem tudnak biztosítani. A Alaba háztól házig szállítási szolgáltatást nyújt. A kiszállított bútor házba, lakásba szállításának külön költsége van, mely a rakodási helyzetnek megfelelően kerül meghatározásra. A szállítás dátumát és időpontját telefonon egyeztetik a kiszállítás előtt 4-5 munkanappal. Lemondás esetén a termék visszaküldési díja 17.800 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Alaba honlapját?

Igen. Szeretne többet megtudni a Alaba-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a Alaba weboldalát.

Hogyan lehet online használni a Alaba kuponjaikat?

A Alaba vásárlásákor felhasználhatók a megfelelő kuponok a fizetés során. A ekuponok.com honlapján keresztül is tudja érkezni a Alaba oldalára. Fizetéskor egyszerűen töltse ki a Alaba kupon-ét, amelyet használni szeretne a kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Alaba-nál?

A leginkább aggasztó kérdés mindenképpen a Alaba kupon lejárati ideje. Ne aggódjon, amíg az érvényességi időn belül különleges kedvezményeket élvezhet. A Alaba Kuponkódok érvényességi ideje azonban eltérő, ezért a lehető leghamarabb fel kell használnia.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Alaba kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.