ekuponok.com

Alensa Kedvezmények 50% - Május 2022

FAQ for Alensa

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Alensa-ban?

Alensa online áruháza fizetési módokat kínál: A következő fizetési módok közül választhat: utánvéttel, PayPal, online hitelkártyás fizetés, banki átutalás (az átutalás részletei a megrendelés megerősítése után jelennek meg). Ha az utánvétet választja, a Alensa nem tudja garantálni, hogy a csomag kézhezvételekor hitelkártyával fizethet. Biztosítanak arról, hogy a választott fizetési mód biztonságos. Csak az Ön adatait használják fizetésre, és nem adják át harmadik félnek.

Alensa ingyenes szállítást kínál?

A Alensa ingyenes szállítást biztosít a 13.000 Ft feletti rendelésekhez. Alensa néha ingyenes szállítási promóciókat kínál. A különleges ajánlatok és árak az Alensa weboldalán, hírlevelünkben vagy közösségi média felületünkön érvényesek. Az egyes promóciók időtartama és feltételei egyértelműen szerepelnek a promócióban, és a vevők kötelesek megfelelni. A csomagot személyesen is átveheti az egyik csomagszállítási pontján, 190 forintos áron. Alensa csak a fizetés beérkezése után szállít.

Mennyi a jótállási idő Alensa termékeire?

A Alensa két év garanciát biztosít a szemüvegre és a napszemüvegre, minden esetre. Ellenkező esetben, ha vissza szeretné adni a szemüvegét vagy a napszemüvegét, akkor csak a törvényben meghatározott 14 napos elállási határidőn belül küldheti vissza. A terméket nem szabad használni vagy megsérülni. Ne dobja ki az eredeti csomagolást. Ha ki szeretné cserélni vagy visszaküldeni a napszemüvegét vagy a szemüvegkeretét, vissza kell adnia a teljes terméket, beleértve a tokot, a termék külső dobozát, a dobozban található összes elemet, a mellékelt tisztítóruhákat, azonosító matricákat és címkéket. Más szóval, a terméknek pontosan ugyanabban az állapotban kell lennie, mint amikor átvette. Ezen elemek nélkül a termék hibásnak minősül. Az elveszett vagy sérült elemeket nem lehet visszaállítani vagy kicserélni.

A Alensa biztosítja a legalacsonyabb árgaranciát?

A Alensa mindig garantálja a legalacsonyabb árat ... A Alensa elkötelezett amellett, hogy a magyar kontaktlencse -piacon a legolcsóbb árakat kínálja ügyfeleinek. Ha máshol talál olcsóbb terméket, kérik, jelezze. Mindent megtesznek, hogy ellenőrizzék az árajánlatokat, és ennek megfelelően kiigazítsák áraikat. Nagy mennyiségben vásárolnak kontaktlencséket a világ legnagyobb és leghíresebb gyártóitól. Az alacsony üzemeltetési költségek és a nemzetközileg fejlett infrastruktúra azt jelenti, hogy alacsony szinten tudják tartani a termékárakat. Mindig arra törekszenek, hogy a legjobb vásárlói élményt, árakat, ajándékokat, kedvezményeket és szállítást biztosítsák.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Alensa honlapját?

Igen. A Alensa kifejezetten az ügyfelek számára nyújt tagelőnyöket. E-mail címével regisztrálva a Alensa tagjává válhat. A alensa.hu regisztrációjának befejezésével élvezheti a tagok összes előnyét, ami nagyszerű kényelmet nyújt Önnek.

Hogyan lehet online használni a Alensa kuponjaikat?

Az ügyfelek megnyugodhatnak, hogy a Alensa oldalon vásárolnak, mert a Alensa Akciók-ének használatának módja nagyon egyszerű. Miután kiválasztotta a tetsző terméket, a befizetéskor mutassa meg a megfelelő Alensa Akciók-ét, és az Ön által igénybe vehető kedvezmény megjelenik a fizetési oldalon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Alensa-nál?

Ha a Alensa Kuponkódok lejárt, a megfelelő ajánlat már nem lesz elérhető. Ezután ellenőriznie kell, hogy a Alensa Kuponkódok a tényleges használati időn belül van-e, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Alensa kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.