ekuponok.com
Főoldal Üzletek Alexandra

Alexandra Kuponok és Kuponkódok 50% - Május 2022

FAQ for Alexandra

Hogyan működik Alexandra hűségprogramja?

Vásároljon legalább évi 30 000 Ft-ot Alexandra weboldalán, és különleges hűségkedvezményeket és ajánlatokat biztosítanak Önnek! Miért érdemes csatlakozni a hűségprogramjukhoz? Mivel törzsvásárlóiknak 15% alapkedvezmény helyett 20% alapkedvezményt kínálnak minden könyvre, hetente egyszer a törzsvásárlói klub árakból óriási kedvezménnyel vásárolhat különleges termékeket, a végösszegre pedig 5% hűségpontot kap, amelyeket értékes ajándékokra, például ingyenes e-könyvekre, vászontáskákra, bögrékre és egyéb kiegészítőkre cserélhetünk. Természetesen jövőre megújítható a törzsvásárlói státusz. Alexandra e-mailben értesíti az ügyfeleket, ha elérik a korlátot.

Mennyi a szállítási költség a Alexandra-nál?

Szállítás Magyarországra: 3999 Ft-ig: 990 Ft Szállítás, 4000 Ft-6999 Ft Rendelési érték: 890 Ft Szállítás, 7000 Ft-9999 Ft Rendelési érték: 690 Ft Szállítás. Szállítási költség Express One csomagoknál: Rendelés esetén 3999 Ft-ig: 4000 Ft-tól 6999 Ft-ig 890 Ft: rendelés esetén 790 Ft, rendelés esetén 7000 Ft-tól 9999 Ft-ig: Szállítás 590 Ft. 10 000 Ft feletti megrendelés esetén Alexandra viseli a szállítási költséget.

Milyen fizetési módok közül választhatok a Alexandra webáruházban?

Fizetés átvétel után: A csomag átvétele után a vásárló készpénzben fizesse ki a futárnak. (Magyarország területén belül). Online bankkártyás fizetés: Az ügyfeleknek a díjat előre kell fizetniük a rendelés leadásakor. A webáruház bankkártya-elfogadási lehetőségét az OTP leányvállalata, a Simplepay biztosítja, online vásárlás esetén pedig a szolgáltató a bank weboldalára irányítja át a vásárlót, így a fizetés közvetlenül a bank által történik. . A Alexandra online áruházában a következő kártyatípusokkal fizethet: Visa, Mastercard, American Express, Visa electron, a kibocsátótól függően.

Hogyan működik Alexandra hűségprogramja?

Vásároljon legalább évi 30 000 Ft-ot a Alexandra webhelyen, és különleges hűségkedvezményeket és ajánlatokat kap! Miért csatlakozzon hűségprogramjukhoz? Mivel a törzsvendégeknek 15% helyett 20% kedvezménnyel kínálnak minden könyvet, hetente egyszer vásárolhat különleges termékeket hatalmas kedvezménnyel a normál klub árakból, és 5% hűségpontot kap az értékes ajándékok, például ingyenes e-könyvek, vászontáskák vásárlásakor. , bögrék és egyebek. Természetesen a hétköznapi ügyfelek státusza jövőre megújulhat. A Alexandra e-mailben értesíti az ügyfeleket a korlát elérésekor.

Ingyenes szállítást kínál a Alexandra?

Szállítás Magyarországra: 3999 Ft alatti rendelés esetén 1259 Ft, 4000 és 6999 Ft közötti vásárlás esetén 999 Ft, 7000 Ft-tól 9999 Ft-ig: a szállítás 799 Ft, 10000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás. A Alexandra egyszeri kézbesítést kínál a rendelésekhez.

Milyen fizetési módok közül választhatok a Alexandra webáruházban?

Utánvét: Miután a vevő átvette a csomagot, fizessen készpénzben a futárnak. (Magyarországon belül). Online bankkártyás fizetés: Az ügyfeleknek a rendelés leadásakor előre kell fizetniük. A webáruház bankkártya-elfogadási lehetőségét az OTP leányvállalata, a Simplepay biztosítja, online vásárlás esetén pedig a szolgáltató a bank weboldalára irányítja át az ügyfelet, így a fizetés közvetlenül a bank által történik. A Alexandra online áruházban a következő kártyatípusokkal fizethet: Visa, Mastercard, American Express, Visa Electronic, kártyakibocsátótól függően.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Alexandra honlapját?

Igen. Alexandra annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. A tagok kizárólagos előnyeinek megszerzéséhez regisztrálhat Alexandra tagként az e-mail címével.

Hogyan lehet online használni a Alexandra kuponjaikat?

Alexandra kuponját meg kell adni a fizetési oldalon. Meg kell azonban jegyezni, hogy a kupon csak egyszer használható fel, használat után automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból, és nem használható fel újra. Alexandra megrendelését a rendszer automatikusan észleli és felhasználja a fizetés során.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Alexandra-nál?

A Alexandra Kedvezmény Kódok időhatárai eltérőek. A Kedvezmény Kódok hatásának maximalizálása érdekében ismernie kell a Alexandra Kedvezmény Kódok használati idejét, hogy minden alkalommal, amikor Alexandra -ben tölt, sok kedvezményt kaphat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Alexandra kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.