ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek AliExpress

AliExpress Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

V√°s√°rl√°si tippek

Hogyan lehet fizetni AliExpress-ban?
A AliExpress sz√°mos fizet√©si m√≥dot t√°mogat, √©s a fizet√©si m√≥dok orsz√°gonk√©nt elt√©rŇĎek. De a leggyakoribb fizet√©si m√≥d a hitelk√°rtya, amely el√©rhetŇĎ, elfogadott k√°rty√°k: Visa / Master / Maestro / Amex / JCB / Diners Club / Discover / MIR / Hiper / ELO / TROY. Banki √°tutal√°ssal is.
Milyen szállítási módok vannak AliExpress-ban?
A sz√°ll√≠t√°si m√≥dot nem a AliExpress hat√°rozza meg, azt a sz√°ll√≠t√≥ √°ll√≠tja be, √©s megrendel√©skor kiv√°laszthatja a sz√°ll√≠t√°si m√≥dot. Ha k√©rd√©se van a sz√°ll√≠t√°si m√≥ddal kapcsolatban, javasoljuk, hogy tov√°bbi sz√°ll√≠t√°si inform√°ci√≥k√©rt forduljon k√∂zvetlen√ľl az elad√≥hoz. A jelenlegi sz√°ll√≠t√≥k a k√∂vetkezŇĎ expressz k√©zbes√≠t√©si m√≥dok k√∂z√ľl v√°laszthatnak: UPS, FedEx, DHL, TNT, EMS, TOLL, e-EMS, ePacket, China Post regisztr√°lt l√©gipostai k√ľldem√©ny, China Post l√©gipakett, China Post rendes kis csomag plusz, Hongkong Post Air mail , Hongkong Post l√©gi csomag, Singapore Post, Swiss Post, Sweden Post, Aeroflot, YW speci√°lis vonal, DHL glob√°lis posta √©s SF Express stb.
Hogyan kell pályázni a AliExpress ingyenes ajándékaira?
Minden felhaszn√°l√≥nak k√©t es√©lye van arra, hogy ingyenes aj√°nd√©kokra p√°ly√°zhasson; a term√©keket a rendszer automatikusan kiv√°lasztja; elŇĎfordulhat, hogy a k√©zbes√≠t√©s√©rt a sz√°ll√≠t√°si c√≠m √©s a sz√°ll√≠t√°si m√≥d szerint kell fizetnie. A AliExpress bemutatta az aj√°nd√©kok ig√©nyl√©s√©nek r√©szletes l√©p√©seit a s√ļg√≥ban, ott megn√©zheti.