ekuponok.com
F艖oldal 脺zletek AliExpress

AliExpress Kuponk贸dok 15% - Okt贸ber 2021

FAQ for AliExpress

Hogyan lehet fizetni AliExpress-ban?

A AliExpress sz谩mos fizet茅si m贸dot t谩mogat, 茅s a fizet茅si m贸dok orsz谩gonk茅nt elt茅r艖ek. De a leggyakoribb fizet茅si m贸d a hitelk谩rtya, amely el茅rhet艖, elfogadott k谩rty谩k: Visa / Master / Maestro / Amex / JCB / Diners Club / Discover / MIR / Hiper / ELO / TROY. Banki 谩tutal谩ssal is.

Milyen sz谩ll铆t谩si m贸dok vannak AliExpress-ban?

A sz谩ll铆t谩si m贸dot nem a AliExpress hat谩rozza meg, azt a sz谩ll铆t贸 谩ll铆tja be, 茅s megrendel茅skor kiv谩laszthatja a sz谩ll铆t谩si m贸dot. Ha k茅rd茅se van a sz谩ll铆t谩si m贸ddal kapcsolatban, javasoljuk, hogy tov谩bbi sz谩ll铆t谩si inform谩ci贸k茅rt forduljon k枚zvetlen眉l az elad贸hoz. A jelenlegi sz谩ll铆t贸k a k枚vetkez艖 expressz k茅zbes铆t茅si m贸dok k枚z眉l v谩laszthatnak: UPS, FedEx, DHL, TNT, EMS, TOLL, e-EMS, ePacket, China Post regisztr谩lt l茅gipostai k眉ldem茅ny, China Post l茅gipakett, China Post rendes kis csomag plusz, Hongkong Post Air mail , Hongkong Post l茅gi csomag, Singapore Post, Swiss Post, Sweden Post, Aeroflot, YW speci谩lis vonal, DHL glob谩lis posta 茅s SF Express stb.

Hogyan kell p谩ly谩zni a AliExpress ingyenes aj谩nd茅kaira?

Minden felhaszn谩l贸nak k茅t es茅lye van arra, hogy ingyenes aj谩nd茅kokra p谩ly谩zhasson; a term茅keket a rendszer automatikusan kiv谩lasztja; el艖fordulhat, hogy a k茅zbes铆t茅s茅rt a sz谩ll铆t谩si c铆m 茅s a sz谩ll铆t谩si m贸d szerint kell fizetnie. A AliExpress bemutatta az aj谩nd茅kok ig茅nyl茅s茅nek r茅szletes l茅p茅seit a s煤g贸ban, ott megn茅zheti.

E-mail c铆mmel kell regisztr谩lnom a AliExpress honlapj谩t?

Igen. A legt枚bb keresked艖 rendelkezik tagel艖ny枚kkel, 茅s ez al贸l a AliExpress sem kiv茅tel. A sikeres regisztr谩ci贸 ut谩n a rendszer 枚sszegy疟jtheti az egyes fogyaszt谩sokra vonatkoz贸 pontokat, 茅s elk眉ldheti a AliExpress Kuponok-t 茅s egy茅b el艖ny枚ket, amelyeket csak a tagok 茅lvezhetnek.

Hogyan lehet online haszn谩lni a AliExpress kuponjaikat?

El艖sz枚r az 眉gyfeleknek meg kell er艖s铆teni眉k, hogy a megrendel茅s眉k k茅pes-e haszn谩lni ezt a AliExpress Kuponk贸dok-茅t. Ha haszn谩lhat贸, l茅pjen k枚zvetlen眉l a fizet茅si oldalra, 茅s k枚vesse az utas铆t谩sokat a sikeres haszn谩lat谩hoz. Ha az 眉gyf茅l azt a AliExpress Kuponk贸dok -茅t haszn谩lja, amely nem felel meg a megrendel茅s茅nek, akkor a megrendel茅s nem lesz jogosulni a kedvezm茅nyre, ez茅rt k茅rj眉k, hogy gondosan v谩lasszon.

Mennyi ideig 茅rv茅nyes a kupon a AliExpress-n谩l?

A legink谩bb aggaszt贸 k茅rd茅s mindenk茅ppen a AliExpress Kuponok lej谩rati ideje. Ne agg贸djon, am铆g az 茅rv茅nyess茅gi id艖n bel眉l k眉l枚nleges kedvezm茅nyeket 茅lvezhet. A AliExpress Kuponk贸dok 茅rv茅nyess茅gi ideje azonban elt茅r艖, ez茅rt a lehet艖 leghamarabb fel kell haszn谩lnia.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm茅nyekr艖l?

Szerezze meg a legjobb AliExpress kedvezm茅nyeket, 茅s els艖k茅nt fog rendszeresen inform谩ci贸t kapni a legel艖ny枚sebb kedvezm茅nyekr艖l.