ekuponok.com
Főoldal Üzletek Alza.hu

Alza.hu Kedvezmény Kuponok 85% - Január 2022

FAQ for Alza.hu

Milyen szállítási módok vannak Alza.hu-ban?

A Alza.hu bármikor, bárhol kézbesíti a megrendelést. Biztonságos, gyors és olcsó. Budapesten, ha a megrendelt termékek raktáron vannak, a Futár.hu segítségével a hét 150 napján, 150 percen belül kézbesíthetők. Ha reggel 7 előtt leadja megrendelését, akkor 9.30 és 15.00 között szállítják. Ha 12 óra előtt rendel, a szállítási idő 14: 30-20: 00. Ha szombaton vagy vasárnap 9 óra előtt ad le megrendelést, ugyanazon a napon 11.30 és 20.00 között szállítják a megrendelést a Futár.hu segítségével. Ha megrendelését ugyanazon a napon 14 óra előtt leadja, ugyanazon a napon átveheti a csomagot az AlzaBox-ból.

Milyen fizetési módok közül választhatok Alza.hu-ban?

Számos módon fizethet Alza.hu online áruházában. Válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek! A megrendelésért készpénzben vagy akár hitelkártyával is fizethet az üzletükben. Ha Visa vagy MasterCard kártyával rendelkezik, használhatja őket online vásárláskor. felhívják figyelmét, hogy az összes megvásárolt kártyára 24 órás biztonsági ellenőrzés vonatkozik, amely egy munkanappal késleltetheti a kézbesítést. Utánvéttel: A csomag kézhezvétele után a futár díját készpénzben kell megfizetnie. Az utánvét készpénzdíja 490 Ft. Választhat PayPal, Bitcoin és banki átutalást is.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Alza.hu honlapját?

Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a alza.hu oldalát, többet tudhat meg a Alza.hu-ről, a Alza.hu legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a Alza.hu ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

Hogyan lehet online használni a Alza.hu kuponjaikat?

Kövesse az alábbi lépéseket a Alza.hu szelvényeinek használatához: adja hozzá kedvenc termékeit a bevásárlókosárhoz alza.hu-on, majd kattintson a bejelentkezéshez vagy egy új fiók létrehozásához, aztán térjen vissza a bevásárlókosárba, hogy kiválassza a megvásárolni kívánt Alza.hu termékeit (egyetlen termék, több megrendelést is leadhat együtt), átirányít a fizetési oldalra, a fizetési oldalon válassza ki a Alza.hu Kedvezmény Kódok-ét a fizetési oldalon, és hajtsa végre a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Alza.hu-nál?

Kiválaszthatja a megrendelésének megfelelő Alza.huKuponkódok -et, és felhasználhatja a megadott lejárati dátumnak megfelelően. Válassza a Alza.hu Kuponkódok lehetőségét a legnagyobb kedvezménnyel és az érvényességi időn belül, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Alza.hu kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.