ekuponok.com
Főoldal Üzletek Amnesia Kuponok

Amnesia Kuponok és Kuponkódok 55% - Február 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Amnesia kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Amnesia

  Amnesia ingyenes a szállítást biztosit?

  A Amnesia áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket a GLS expressz szolgáltatás fogja eljuttatni Önhöz. A szállítási idő 5-7 munkanap a megrendelés kiadását követően. A GLS expressz szolgáltatást hétköznapokon 8 és 18 óra között szállítják. Általában a felvételt a következő munkanapon, munkaidőben adják le, de egy meghatározott időpontban megtámadják. 20 000 Ft alatt 1250.-Ft, több mint 20 000 Ft 0 Ft ingyenes szállítás.

  Sérült csomagot kaptam Amnesia-től, mit tegyek?

  Ha a doboz sérülését jelzi, hogy a tartalom sérült, kérik, jelezze, és ne vegye át a csomagot. Ha a magánszekrényben apró horpadások vagy karcolások vannak, ez nem jelenti azt, hogy a belső termék megsérült. Ha nincs jelentés, a Amnesia nem lesz képes ingyen cserélni árut. Ha a csomagja megsérült, kérik, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatukkal e-mail címen vagy telefonon, munkaidőben.

  Hogyan fizetek Amnesia online áruházában?

  Számos fizetési módot választhat, amikor Amnesia online áruházában vásárol. Készpénzzel vagy hitelkártyával fizethet, amikor megrendel. A fizetési mód kiválasztása után kap egy megrendelés összefoglalót, ahol ellenőrizheti a megadott információkat és azonosíthatja az esetleges adatbeviteli hibákat. Ha hibát észlel, a visszatéréssel kijavíthatja a megrendelés részleteit. Ha a megrendelés visszaigazolását követően hibásnak találja a szállítási adatokat, telefonon vagy e-mailben értesítheti az ügyfélszolgálatot a változtatásról 6 órán belül.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Amnesia honlapját?

  Igen. Amnesia átgondolt kedvezményes tervet dolgoz ki a tagjaik számára. Hogyan válhat a Amnesia tagjává? Nagyon egyszerű, csak írja be az e-mail címet, és kattintson a regisztráció gombra a amnesia.hu-on.

  Hogyan lehet online használni a Amnesia kuponjaikat?

  A Amnesia Kuponkódok-ének használata nagyon egyszerű, mert a rendszer minden fizetéskor irányítja az ügyfeleknek a Amnesia Kuponkódok használatát. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szükséges árukat és fizet. Ne felejtse el, hogy további ajánlatokat is élvezhet a Amnesia oldalán. Nem szabad kihagynia.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Amnesia-nál?

  Beléphet fiókjába az összes Amnesia Kuponkódok megtekintéséhez, mindegyiken megjelenik a megfelelő lejárati idő, felhasználás az érvényességi időn belül, megkapja a megfelelő kedvezményt, a lejárat után már nem használhatja a Amnesia Akciók-t.

  További Akciók, mint Amnesia Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 50% Leárazást Foodpanda Ajánlói Program Termékekre NetPincér Oldalon

   Minden NetPincér Kupon Lejár 7-2-23
  • Ajánlatok

   Akciós Termékek 10410Ft-ért Coconutoil Cosmetics Oldalon

  • Ajánlatok

   Vegyél 10% Kedvezmény Kódot A TREZOR

   Minden TREZOR Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Strom Vergleichen Beim Testsieger Terméket 500€-tól Verivox Oldalon

   Minden Verivox Kupon Lejár 14-2-23
  • Ajánlatok

   50% Kedvezmény A Bestsellerekre Ezen A IHO Promóciós Kódon Keresztül

   Minden IHO Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Amnesia kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.