ekuponok.com

Answear Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

V√°s√°rl√°si tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a Answear-ban?
Iratkozzon fel a Answear h√≠rlevel√©re, √©s kapjon 4000 Ft kedvezm√©nyt. Miut√°n feliratkozott a h√≠rlevel√ľkre, nem fog lemaradni semmilyen prom√≥ci√≥r√≥l, l√©p√©st tart a leg√ļjabb trendekkel, √©s r√©szt vehet speci√°lis akci√≥kban is, amelyek csak √©rv√©nyesek. elŇĎfizetŇĎknek. Csak meg kell adnia az e-mail c√≠m√©t, a nev√©t √©s a nem√©t.
Hogyan tudok fizetni Answear-ban?
Ha online fizet√©st v√°laszt: fizethet hitelk√°rty√°val vagy bet√©ti k√°rty√°val, √©s j√≥v√°√≠rhatja Answear online fizet√©s√©t a PayU rendszeren kereszt√ľl is. Kiv√°laszthatja az ut√°nv√©tet is. A fizet√©st a k√©zbes√≠t√©skor a fut√°rn√°l kell teljes√≠teni. k√©rik, gyŇĎzŇĎdj√∂n meg arr√≥l, hogy a k√©zbes√≠t√©skor megfelelŇĎ mennyis√©g van-e, hogy √°tadja a fut√°rc√©gnek. Hitelesen is fizethet. k√°rtya, mert a fut√°rnak van k√°rtyaolvas√≥ja.
Milyen szállítási módok vannak Answear-ban?
Azok az √ľgyfelek, akik t√∂bb mint 12 500 forintot v√°s√°rolnak, ingyen sz√°ll√≠thatnak. Ha a megrendel√©s √∂sszege nem √©ri el a 12 500 Ft-os felsŇĎ hat√°rt, a Answear 790 Ft sz√°ll√≠t√°si d√≠jat sz√°m√≠t fel. E-mailben √©s SMS-ben √©rtes√≠t√©st k√ľldenek a csomagsz√°ll√≠t√°sr√≥l. A csomag k√©zbes√≠t√©s√©t b√°rmikor nyomon k√∂vetheti. Miut√°n megkapta az e-mail √©rtes√≠t√©st a csomag meg√©rkez√©s√©rŇĎl, 7 napig √°tveheti az √°rut a kijel√∂lt √°tv√©teli helyen. Ha a GLS expressz szolg√°ltat√°st v√°lasztja, megrendel√©s√©t a megadott sz√°ll√≠t√°si c√≠mre sz√°ll√≠tj√°k.
Van pontgyŇĪjt√©si program a Answear-ban?
A Answear hŇĪs√©gprogramj√°val val√≥di elŇĎny√∂kh√∂z juthat - a megszerzett pontoknak k√∂sz√∂nhetŇĎen ak√°r 50% -kal is cs√∂kkentheti v√°s√°rl√°sait. Iratkozzon fel a Answear oldalra, √≠gy tagj√°v√° is v√°lhat. Ezent√ļl minden v√°s√°rl√°s ut√°n a v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek 10% -√°t r√∂gz√≠tik az √Ėn profilj√°ban. Haszn√°ljon pontokat a k√∂vetkezŇĎ v√°s√°rl√°s teljes √∂sszeg√©nek cs√∂kkent√©s√©hez. 180 napig haszn√°lhat√≥k.