ekuponok.com
Főoldal Üzletek Apple Store

Apple Store kupon és kuponkódok 10% - Január 2022

FAQ for Apple Store

A Apple Store ingyenes szállítást kínál?

Apple Store Minden megrendelés ingyenes szállítás. Előfordulhat, hogy a megrendelésben szereplő termékek szállítási elérhetősége eltérő. Ingyenes szállítás másnap: általában bármelyik Mac, iPhone, iPad, Apple Watch vagy Apple TV készüléken elérhető. Kétnapos ingyenes szállítás vonatkozik a legtöbb készletre. Ellenőrizheti, hogy a táskában lévő termékek mely szállítási módhoz illenek. A testreszabott Mac számítógépek, gravírozási termékek és bizonyos rendeléstípusok (beleértve a finanszírozással vagy banki átutalással fizetett megrendeléseket) nem biztosítanak ingyenes másnapos és kétnapos kézbesítést.

Milyen fizetési módokat használhatok a Apple Store vásárlásához?

Apple Store több fizetési módot is elfogad online. Kattintson az alábbi fizetési módokra a további információkért: Apple Pay, Apple Card, hitel- vagy betéti kártya, PayPal, Apple Commercial Leasing (AFS Commercial Credit), ajándékkártya, Apple Store számlaegyenleg. Megjegyzés: A kereskedelmi lízing, az átutalás és a pénzátutalás minősítés nélküli fizetési mód a felvételhez. Bizonyos fizetési módok nem érhetők el a több címre szállított megrendeléseknél. Ha minősítés nélküli fizetési módot használ a megrendelés több címre történő elküldéséhez, akkor módosítania kell a fizetési módot, vagy egy címre kell elküldenie a megrendelést.

A Apple Store kínál ajándékkártyákat?

Apple Store ajándékkártyákat kínál. A Apple Store ajándékkártyájával megvásárolhatja az App Store, az Apple TV, az Apple Music, az iTunes, az Apple Arcade, az Apple Store alkalmazásokat, az apple.com és az Apple Store áruházakat. Válassza ki, hogy e-mailben küldje el, és kap egy kedvenc matricát. Az ajándékkártya értéke 25 USD, 50 USD és 100 USD. Természetesen választhat más összegeket is.

Mi a Apple Store almakártyája?

Az Apple Card segítségével a Apple Store forradalmasította a hitelkártyát. Információit az iPhone készülékén tárolja, gyönyörűen elrendezve és könnyen érthetően. Törölték az 1. díjat, és létrehoztak egy eszközt, amely segít kevesebb kamatot fizetni. Pár perc múlva jelentkezhet, hogy ellenőrizze, jóváhagyják-e a hitel pontszámának befolyásolása nélkül. 2 Az olyan fejlett technológiák, mint a Face ID, a Touch ID és az Apple Pay, magasabb szintű adatvédelmet és biztonságot nyújtanak. Minden vásárlás napi készpénz-visszatérítést kap. Ez minden, amire a hitelkártyának rendelkeznie kell.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Apple Store honlapját?

Igen. Ha meg szeretné tudni Apple Store márka történetét, a legújabb ajánlatokat és promóciókat, regisztrálhat a apple.com kezdőlapon és taggá válhat.

Hogyan lehet online használni a Apple Store kuponjaikat?

Az ügyfelek megnyugodhatnak, hogy a Apple Store oldalon vásárolnak, mert a Apple Store akciók-ének használatának módja nagyon egyszerű. Miután kiválasztotta a tetsző terméket, a befizetéskor mutassa meg a megfelelő Apple Store akciók-ét, és az Ön által igénybe vehető kedvezmény megjelenik a fizetési oldalon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Apple Store-nál?

A Apple Store kupon érvényességi ideje eltérő, némelyiket rövid távon kell használni, de néhányat sokáig lehet használni. Az igényeinek megfelelően kiválaszthatja a Apple Store kuponkódok lehetőséget. Úgy gondolják, hogy minden vásárló kielégítő vásárlási élményt szerezhet a Apple Store szolgáltatásában.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Apple Store kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.