ekuponok.com

AppleKing Akciók 65% - Szeptember 2021

FAQ for AppleKing

Mennyibe ker√ľl AppleKing term√©keinek sz√°ll√≠t√°sa?

A AppleKing online √°ruh√°z√°ban a k√∂vetkezŇĎ sz√°ll√≠t√°si m√≥dokat v√°laszthatja: Magyarorsz√°g Posta: A csomagokat √°ltal√°ban a v√©tel√°r megfizet√©se ut√°n egy munkanapon bel√ľl k√©zbes√≠tik. 15.000 Ft feletti rendel√©s eset√©n ingyenes sz√°ll√≠t√°s. Az 1500 Ft alatti fuvar 1090 Ft. Ut√°nv√©tellel a kezel√©si d√≠j 590 forint. A csomagk√ľldŇĎ sz√°ll√≠t√°si d√≠ja 990 forint, ut√°nv√©t eset√©n 490 forint a kezel√©si d√≠j. Ingyenes sz√°ll√≠t√°s 15.000 Ft felett.

Milyen fizetési módokat fogad el a AppleKing?

A AppleKing online √°ruh√°z√°ban a k√∂vetkezŇĎ fizet√©si m√≥dokat v√°laszthatja: ut√°nv√©ttel, fizet√©s a csomag √°tv√©telekor, ez a lehetŇĎs√©g bizonyos d√≠jat sz√°m√≠t fel. ElŇĎre is fizethet banki √°tutal√°ssal. Fizethet online hitelk√°rty√°val is. Az online hitelk√°rty√°s fizet√©s a legk√©nyelmesebb √©s legbiztons√°gosabb m√≥dja. Haszn√°lhatja a MasterCard, Visa, Maestro stb.

Van AppleKing termékeire garancia?

AppleKing Minden term√©kre 2 √©v garancia vonatkozik. A kapott term√©k s√©r√ľlt vagy hib√°s, √©s nem mŇĪk√∂dik? Ebben az esetben ig√©nybe veheti a panaszt. Szeretne m√°s term√©kekre v√°ltani, vagy el√°llni a szerzŇĎd√©stŇĎl? A panaszkezel√©s megk√∂nny√≠t√©se √©rdek√©ben haszn√°lja a panaszŇĪrlapot. Nincs m√°s dolgod, mint let√∂lteni, kit√∂lteni, kinyomtatni, majd a term√©kkel egy√ľtt visszak√ľldeni a c√≠m√ľnkre. Minden panaszt k√ľl√∂n kezel√ľnk, term√©szetesen AppleKing legk√©sŇĎbb 30 napon bel√ľl e -mailben √©rtes√≠ti √Ėnt.

E-mail címmel kell regisztrálnom a AppleKing honlapját?

Igen. AppleKing-nek vannak olyan inform√°ci√≥i √©s elŇĎnyei, amelyeket csak tagk√©nt val√≥ regisztr√°ci√≥val lehet megszerezni. A tag regisztr√°ci√≥s fel√ľlete a appleking.hu kezdŇĎlap alj√°n tal√°lhat√≥, k√©rj√©k, a lehetŇĎ leghamarabb regisztr√°ljon tagk√©nt.

Hogyan lehet online haszn√°lni a AppleKing kuponjaikat?

AppleKing kuponjaival p√©nzt is takar√≠thatnak meg az √ľgyfeleknek. A AppleKing Akci√≥k-√©nek haszn√°lata szerepel a fizet√©si oldalon. De meg kell jegyezni, hogy a fizet√©s elŇĎtt meg kell hat√°roznia, hogy megfelel-e a AppleKing Kuponok-e haszn√°lat√°nak felt√©teleinek.

Mennyi ideig érvényes a kupon a AppleKing-nál?

Nem minden szelv√©nynek van hossz√ļ √©rv√©nyess√©gi ideje, ez√©rt meg kell erŇĎs√≠tenie a kupon √©rv√©nyess√©gi idej√©t a appleking.hu-on. Ha az √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl a AppleKing -ra k√∂lt, akkor megkapja a megfelelŇĎ kedvezm√©nyt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb AppleKing kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.