ekuponok.com

Asos Kuponok és Kuponkódok 76% - Január 2022

FAQ for Asos

Mennyibe kerül Asos termékeinek szállítása?

A normál szállítás 4,00 euró. Ha 42,00 eurónál többet költ, a Asos viseli a szállítási költséget. A másnapi szállítás díja 20,00 euró, 7 és 22 óra között kézbesítve. Ha Önnek megfelelő napot szeretne választani, a szállítási díj 20 euró. A megadott határidő előtt leadott megrendeléseknek megfelelően. A részleteket a fizetésnél tekintheti meg.

Kaphatok ajándékutalványt Asos-ban?

Asos ajándékutalványa a legegyszerűbb módja az ajándékok megnyerésének. Csak válasszon egy dizájnt, töltse fel az Ön által választott összeggel, írjon be egy üzenetet, és a Asos a kiválasztott napon közvetlenül a szerencsés személy postaládájába csúsztatja. 20, 25, 30, 40, 50, 75 és 100 euró értékű ajándékutalványok közül választhat.

Asos kedvezményt ad a diákoknak?

A diákok csak 15% kedvezményt kapnak az időre! A Asos csak korlátozott ideig növeli a diákkedvezményeket-mostantól az új félév elejéig! Foglaljon félévi alapvető dolgokat és friss friss "illeszkedéseket". Ezenkívül egész évben 10% kedvezményt élvezhet a diploma megszerzéséig! Töltse ki az űrlapot, és elküldik Önnek az egyetemi hallgatói kedvezmény kódját, amely érvényes az érettségiig.

Milyen fizetési módokat fogad el a Asos?

Az Apple Pay és a Klarna mellett a MasterCard, a PayPal, a Google Pay, a Visa, az American Express, a Maestro és más fizetési módok is használhatók a megrendelés kifizetéséhez. Asos nagyon komolyan veszi az Ön biztonságát, így az adatai biztonságban vannak számunkra. A csalásnak is nagy jelentőséget tulajdonítanak, ezért minden hitel- és betéti kártya tulajdonosát ellenőrizniük kell és engedélyezniük kell, valamint a kártya kibocsátójának.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Asos honlapját?

Igen. Ha regisztrálja tagként a asos.com webhelyét, először a legfrissebb Asos Kuponkódok-t fogja kapni. Az ingyenes előfizetés révén megismerheti a Asos márka történetét, a márka történetét és a legfrissebb híreket.

Hogyan lehet online használni a Asos kuponjaikat?

A termék kiválasztása után lesz egy hely, ahova beírhatja a Asos Kuponkódok-ét a Asos fizetési oldalon. A bevitel után az oldalnak több fizetési módját is lehet használni a Asos-nál. Válassza ki a befizetéshez megfelelő fizetési módot, és a Asos Akciók-e megfelelő ajánlata nyújt Önnek, amikor befizet.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Asos-nál?

Különböző kuponok esetén a Asos által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a Asos-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Asos kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.