ekuponok.com
Főoldal Üzletek Astratex

Astratex Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for Astratex

A Astratex kínál kedvezményeket?

Sok bónusz és kedvezmény vár rád a Astratex weboldalán! Ha odafigyel a következő sorokra, biztos lehet benne, hogy megéri, hogy a Astratex weboldal egyik hűséges ügyfelévé váljon! Csak minőségi árut szállítanak, az árak pedig nagyon kedvezőek! A fehérneműk és fürdőruhák alapanyagai és egyéb összetevői az Európai Unióból származnak. Heti promóció: Az ebbe a kategóriába tartozó termékek korlátozott ideig 10-40% kedvezményt kínálnak. Ha ellenőrzi az árengedmény kódját (például az általunk küldött AstraTIP tájékoztatóból), akkor az esedékes összegből levonja a megadott összeget vagy a vásárlási érték x% -át. Ha a vásárlás minimális értéke 18 000 forint, a Astratex nem számol fel postaköltséget vagy csomagolási költséget.

Astratex ingyenesen házhoz szállít?

Előzetes fizetéskor a fuvardíj 990, az utánvét 1190 forint. Astratex Ingyenes házhozszállítás, ha a megrendelés értéke meghaladja az 18000 forintot. Két szállítási mód közül választhat. A fizetés történhet banki átutalással, hitelkártyával (online) vagy a csomag átvételét követően. A 12:00 előtt leadott megrendeléseket 2 munkanapon belül kézbesítjük (a DPD expressz szolgáltatásra vonatkozik).

Astratex elfogadja a hitelkártyás fizetéseket?

A hitelkártyás fizetés nagyon kényelmes fizetési mód. Megrendelés után a böngésző automatikusan átirányítja a bankkártya biztonságos fizetési oldalára, ahol kitölti a szükséges kártyaadatokat. Astratex a 3D Secure protokollt használja a hitelkártyás fizetéshez. Munkatársaik nem férhetnek hozzá a hitelkártya-adatokhoz. Használhatja a PayPalt, az utánvétet, a banki átutalást is.

Hogyan lehetek a Astratex klub tagja?

Regisztráljon, és automatikusan váljon a Astratex klub tagjává! Visszatérítették az egyes megvásárolt termékek értékének 8% -át. Ezt az összeget 6 hónapon belül felhasználhatja következő vásárlásához. A programra feliratkozó ügyfelek pontokat szereznek a megvásárolt adásvételi szerződés alapján (a megvásárolt és kifizetett áruk árától függően, levonva az esetleges kedvezményeket, vásárolt ajándékutalványokat és szállítási költségeket).