ekuponok.com
Főoldal Üzletek Auchan Online Kuponok

Auchan Online Kuponok és Kuponkódok 85% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Auchan Online kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Auchan Online

  Fizetnem kell a parkolásért, amikor Auchan Online üzletében vásárolok?

  Auchan Online parkolója ingyenes, és sürgősségi szolgáltatásokat nyújtanak a parkolóban. A legtöbb üzletükben vannak szoptató / öltözők, és jelszót kérhet az ügyfélszolgálattól. Az áruház eladóterében speciális, a gyermekek igényeinek megfelelő bevásárlókocsikat biztosítanak. Minden üzletük és parkolójuk akadálymentes, így a csökkent mozgásképességű ügyfelek a lehető legtöbbet kihasználhatják. A mozgáskorlátozott bevásárlókocsikat az üzlet eladóterében lehet használni.

  A Auchan Online kínál ajándékkártyákat?

  Vásároljon Auchan Online ajándékkártyát (akár magán, akár legális), ajándékként rokonoknak, ismerősöknek, alkalmazottaknak és üzleti partnereknek, megvásárolhatja azokat bármelyik magyarországi Auchan Online üzletben és benzinkútnál az ajándékkártya feltöltésétől számított egy éven belül. Magánszemélyek számára ajándékkártyákat lehet vásárolni az üzlet ügyfélszolgálatán. A cég személyesen kezdeményezheti a megrendelést az üzletben vagy az információs központon keresztül! Az üzletben Ön és az előképzett és szerződéses partnerek választhatnak banki átutalással történő fizetést.

  Vannak kedvezmények a Auchan Online megbízókártyájával történő vásárlások esetén?

  A Auchan Online azt kéri, hogy a vásárláskor használja a bizalmi kártyáját, mert az összegyűjtött bizalmi pontokat üzletekben és benzinkutakon lehet cserélni. Ha fizetéshez bizalmi kártyát használ, akkor az összegyűjtött bizalmi pontokat kedvezményekkel válthatja be, és minden beváltott 10 bizalmi pont értéke 5 forint. Csak annyit kell tennie, hogy jelzi, hogy használni szeretné a kártya pontértékét, átadja fizetés céljából a kártyát, és a felhalmozott egyenlegből meghatározza a felhasználandó bizalmi pontok számát. A szükséges összeget levonják a Trust Point egyenlegből és a vásárlás végösszegéből, és csak a fennmaradó részt kell hagyományos pénznemben fizetnie. A vásárlási tranzakció során szerzett összes pont beváltható, de a Trust pontok felhasználhatók a teljes vásárlási érték 90% -ának kifizetésére. A tranzakció során levonandó bizalmi pontok forintértékének 0-nak vagy 5-nek kell lennie.

  Hol használhatom Auchan Online házhozszállítását?

  Auchan Online országszerte online rendelési és házhozszállítási szolgáltatásokat nyújt. Azonban csak bizonyos termékeket tudnak biztosítani, amelyek saját autóhűtést igényelnek Budapesten és környékén. A térképükön pontosan megtudhatja, hogy a saját autójával szállítják-e Önhöz. Az élelmiszerek és nem élelmiszer termékek házhoz szállítását is vállalják online áruházukon keresztül.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Auchan Online honlapját?

  Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a auchan.hu oldalát, többet tudhat meg a Auchan Online-ről, a Auchan Online legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a Auchan Online ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

  Hogyan lehet online használni a Auchan Online kuponjaikat?

  Csak az árukat kell kiválasztania a Auchan Online honlapján. Megrendeléskor töltse ki a Auchan Online Kuponok-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a Auchan Online weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a Auchan Online-nál.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Auchan Online-nál?

  Minden Auchan Online Kuponok más lejárati idővel rendelkezik. Kiválaszthatja a Auchan Online Kuponok-et, amelyet használni szeretne a fizetéskor. Van néhány Auchan Online Kuponok is, amelyek korlátozzák a felhasználás körét, ezért azt is ezen a körön belül kell használnia. Például, ha egy bizonyos típusú termék elfogyott, akkor a Auchan Online Kuponok érvénytelen lesz.

  További Akciók, mint Auchan Online Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Szerezz Vásárlási Feltételek Terméket 500Ft-tól ImportIT.eu Oldalon

   Minden ImportIT.eu Kupon Lejár 5-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 20% Leárazást Fjällräven Keb Touring Pehelydzseki Termékekre Fjall Raven Oldalon

   Minden Fjall Raven Kupon Lejár 7-12-22
  • Ajánlatok

   Használd Ki A 20%-os Kedvezményt Mindenre

   Minden Tescoma Kupon Lejár 28-11-22
  • Ajánlatok

   Szerezz Kiegészítők Terméket 5490Ft-tól Gentleman Store Oldalon

  • Ajánlatok

   Az Ashley Madison Számos Ajánlata Az Ön Rendelkezésére áll

  • Ajánlatok

   Kapj Akár -20%es Télállóak

   Minden Pruitt Kupon Lejár 7-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 15% Leárazást Termékek Termékekre Nutrimind Oldalon

   Minden Nutrimind Kupon Lejár 4-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Auchan Online kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.