ekuponok.com
Főoldal Üzletek Auchan Online Kuponok

Auchan Online Kuponok és Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for Auchan Online

Fizetnem kell a parkolásért, amikor Auchan Online üzletében vásárolok?

Auchan Online parkolója ingyenes, és sürgősségi szolgáltatásokat nyújtanak a parkolóban. A legtöbb üzletükben vannak szoptató / öltözők, és jelszót kérhet az ügyfélszolgálattól. Az áruház eladóterében speciális, a gyermekek igényeinek megfelelő bevásárlókocsikat biztosítanak. Minden üzletük és parkolójuk akadálymentes, így a csökkent mozgásképességű ügyfelek a lehető legtöbbet kihasználhatják. A mozgáskorlátozott bevásárlókocsikat az üzlet eladóterében lehet használni.

A Auchan Online kínál ajándékkártyákat?

Vásároljon Auchan Online ajándékkártyát (akár magán, akár legális), ajándékként rokonoknak, ismerősöknek, alkalmazottaknak és üzleti partnereknek, megvásárolhatja azokat bármelyik magyarországi Auchan Online üzletben és benzinkútnál az ajándékkártya feltöltésétől számított egy éven belül. Magánszemélyek számára ajándékkártyákat lehet vásárolni az üzlet ügyfélszolgálatán. A cég személyesen kezdeményezheti a megrendelést az üzletben vagy az információs központon keresztül! Az üzletben Ön és az előképzett és szerződéses partnerek választhatnak banki átutalással történő fizetést.

Vannak kedvezmények a Auchan Online megbízókártyájával történő vásárlások esetén?

A Auchan Online azt kéri, hogy a vásárláskor használja a bizalmi kártyáját, mert az összegyűjtött bizalmi pontokat üzletekben és benzinkutakon lehet cserélni. Ha fizetéshez bizalmi kártyát használ, akkor az összegyűjtött bizalmi pontokat kedvezményekkel válthatja be, és minden beváltott 10 bizalmi pont értéke 5 forint. Csak annyit kell tennie, hogy jelzi, hogy használni szeretné a kártya pontértékét, átadja fizetés céljából a kártyát, és a felhalmozott egyenlegből meghatározza a felhasználandó bizalmi pontok számát. A szükséges összeget levonják a Trust Point egyenlegből és a vásárlás végösszegéből, és csak a fennmaradó részt kell hagyományos pénznemben fizetnie. A vásárlási tranzakció során szerzett összes pont beváltható, de a Trust pontok felhasználhatók a teljes vásárlási érték 90% -ának kifizetésére. A tranzakció során levonandó bizalmi pontok forintértékének 0-nak vagy 5-nek kell lennie.

Hol használhatom Auchan Online házhozszállítását?

Auchan Online országszerte online rendelési és házhozszállítási szolgáltatásokat nyújt. Azonban csak bizonyos termékeket tudnak biztosítani, amelyek saját autóhűtést igényelnek Budapesten és környékén. A térképükön pontosan megtudhatja, hogy a saját autójával szállítják-e Önhöz. Az élelmiszerek és nem élelmiszer termékek házhoz szállítását is vállalják online áruházukon keresztül.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Auchan Online honlapját?

Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a auchan.hu oldalát, többet tudhat meg a Auchan Online-ről, a Auchan Online legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a Auchan Online ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

Hogyan lehet online használni a Auchan Online kuponjaikat?

Csak az árukat kell kiválasztania a Auchan Online honlapján. Megrendeléskor töltse ki a Auchan Online Kuponok-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a Auchan Online weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a Auchan Online-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Auchan Online-nál?

Minden Auchan Online Kuponok más lejárati idővel rendelkezik. Kiválaszthatja a Auchan Online Kuponok-et, amelyet használni szeretne a fizetéskor. Van néhány Auchan Online Kuponok is, amelyek korlátozzák a felhasználás körét, ezért azt is ezen a körön belül kell használnia. Például, ha egy bizonyos típusú termék elfogyott, akkor a Auchan Online Kuponok érvénytelen lesz.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Auchan Online kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.