ekuponok.com

Auchan Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

FAQ for Auchan

Fizetnem kell a parkolásért, amikor Auchan üzletében vásárolok?

Auchan parkolója ingyenes, és sürgősségi szolgáltatásokat nyújtanak a parkolóban. A legtöbb üzletükben vannak szoptató / öltözők, és jelszót kérhet az ügyfélszolgálattól. Az áruház eladóterében speciális, a gyermekek igényeinek megfelelő bevásárlókocsikat biztosítanak. Minden üzletük és parkolójuk akadálymentes, így a csökkent mozgásképességű ügyfelek a lehető legtöbbet kihasználhatják. A mozgáskorlátozott bevásárlókocsikat az üzlet eladóterében lehet használni.

A Auchan kínál ajándékkártyákat?

Vásároljon Auchan ajándékkártyát (akár magán, akár legális), ajándékként rokonoknak, ismerősöknek, alkalmazottaknak és üzleti partnereknek, megvásárolhatja azokat bármelyik magyarországi Auchan üzletben és benzinkútnál az ajándékkártya feltöltésétől számított egy éven belül. Magánszemélyek számára ajándékkártyákat lehet vásárolni az üzlet ügyfélszolgálatán. A cég személyesen kezdeményezheti a megrendelést az üzletben vagy az információs központon keresztül! Az üzletben Ön és az előképzett és szerződéses partnerek választhatnak banki átutalással történő fizetést.

Vannak kedvezmények a Auchan megbízókártyájával történő vásárlások esetén?

A Auchan azt kéri, hogy a vásárláskor használja a bizalmi kártyáját, mert az összegyűjtött bizalmi pontokat üzletekben és benzinkutakon lehet cserélni. Ha fizetéshez bizalmi kártyát használ, akkor az összegyűjtött bizalmi pontokat kedvezményekkel válthatja be, és minden beváltott 10 bizalmi pont értéke 5 forint. Csak annyit kell tennie, hogy jelzi, hogy használni szeretné a kártya pontértékét, átadja fizetés céljából a kártyát, és a felhalmozott egyenlegből meghatározza a felhasználandó bizalmi pontok számát. A szükséges összeget levonják a Trust Point egyenlegből és a vásárlás végösszegéből, és csak a fennmaradó részt kell hagyományos pénznemben fizetnie. A vásárlási tranzakció során szerzett összes pont beváltható, de a Trust pontok felhasználhatók a teljes vásárlási érték 90% -ának kifizetésére. A tranzakció során levonandó bizalmi pontok forintértékének 0-nak vagy 5-nek kell lennie.

Hol használhatom Auchan házhozszállítását?

Auchan országszerte online rendelési és házhozszállítási szolgáltatásokat nyújt. Azonban csak bizonyos termékeket tudnak biztosítani, amelyek saját autóhűtést igényelnek Budapesten és környékén. A térképükön pontosan megtudhatja, hogy a saját autójával szállítják-e Önhöz. Az élelmiszerek és nem élelmiszer termékek házhoz szállítását is vállalják online áruházukon keresztül.