ekuponok.com
Főoldal Üzletek Auto Doc

Auto Doc Kedvezmények 55% - Január 2022

FAQ for Auto Doc

Milyen fizetési módokat fogad el a Auto Doc?

Hitelkártya: Miután kiválasztotta a hitelkártyát fizetési módként, nyomja meg a "Vásárlás" gombot. Ezután egy biztonságos oldalra kerül, ahol kiválaszthatja hitelkártya típusát. Végül meg kell adnia a hitelkártya adatait, és jóvá kell hagynia a fizetést. A megrendelés lezárása után a kártyáját megterhelik. A Auto Doc PayPal -t is elfogad. Ha úgy dönt, hogy banki átutalással fizet, akkor felgyorsíthatja a rendelések feldolgozását, ha utalást küld az ügyfélszolgálat e -mail címére.

Rendelkezik Auto Doc hűségpont -rendszerrel?

A bónuszként a számlájára jóváírt összeg meghatározásához kérik, figyeljen a "BONUS" jelzésű termékekre. Ezek a termékek minden bizonnyal bónuszokat adnak a fiókjához. kérik, vegye figyelembe, hogy megrendeléskor a bónusz összege változhat: a szállítási országtól függően;-ha a szállító megváltoztatja a termék árát; ha a megrendelt terméket kicseréli egy helyettesítő termékre; ha használta a főnyereményt Fizesse a rendelést. A bónuszt 7 napon belül jóváírjuk számláján, miután megrendelte raktárunkról. A bónusz összegét Auto Doc személyes fiókjában ellenőrizheti.

Mennyibe kerül a Auto Doc szállítási költsége?

40 000 forint alatti megrendelés esetén a szállítási díj 3150,00 forint. 40 000 Ft feletti megrendelés esetén a Auto Doc viseli a szállítási költséget. Minden ár 27% áfát tartalmaz. Az ingyenes szállítás nem vonatkozik: túlméretezett termékekre, rendelésekre, amelyeket Magyarországon kívül szállítanak, a szigetre szállítva.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Auto Doc honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a autodoc.hu webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb Auto Doc Kuponok, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a Auto Doc webáruházában.

Hogyan lehet online használni a Auto Doc kuponjaikat?

Először az ügyfeleknek meg kell erősíteniük, hogy a megrendelésük képes-e használni ezt a Auto Doc Akciók-ét. Ha használható, lépjen közvetlenül a fizetési oldalra, és kövesse az utasításokat a sikeres használatához. Ha az ügyfél azt a Auto Doc Akciók -ét használja, amely nem felel meg a megrendelésének, akkor a megrendelés nem lesz jogosulni a kedvezményre, ezért kérjük, hogy gondosan válasszon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Auto Doc-nál?

A Auto Doc Akciók esetében a normál használati időtartamon belül csak nyugodtan használja. De a Auto Doc kupon esetében, amelyet csak bizonyos típusú árucikkek megrendelésére lehet felhasználni, azonnal fel kell használnia, amint az áruk még raktáron vannak, hogy ne hagyja ki a Auto Doc kedvezményét.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Auto Doc kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.