ekuponok.com
Főoldal Üzletek Autodvd Kuponok

Autodvd Kedvezmények 60% - Szeptember 2022

FAQ for Autodvd

Mennyi ideig tart Autodvd termékeinek szállítási ideje?

A szállítási idő általában 2 munkanap a megrendelés megerősítését követően. A futárszolgálat e-mailben értesíti az ügyfeleket az egyes megrendelések pontos szállítási idejéről. Utánvét esetén a csomagot a kézbesítéskor kell kifizetni, amikor megérkezik, valamint készpénz és hitelkártya is használható a futárnál történő fizetéshez. 100 000 forint feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás áll rendelkezésre, különben a Autodvd 1500 forintot számít fel a szállításért. Egyes termékek házhozszállítási díjai eltérhetnek, amit a termék mellett feltüntetnek.

Milyen fizetési lehetőségeket kínál a Autodvd?

Számos fizetési mód közül választhat. Fizethet futárral és hitelkártyával utánvéttel, utánvéttel. A Autodvd üzletében készpénzzel vagy hitelkártyával is fizethet személyes gyűjteményekért. Dönthet úgy is, hogy előre utal át pénzt, vagy hitelkártyával használhatja az online fizetést. A SimplePay online fizetési rendszert használó ügyfelek egyszerűen és biztonságosan vásárolhatnak a SimplePay felületen (az OTP bank fizetési oldala).

E-mail címmel kell regisztrálnom a Autodvd honlapját?

Igen. Autodvd bármikor frissíti legújabb ajánlatait és kedvezményeit, valamint új termékekkel kapcsolatos konzultációit. Ha időben szeretne ilyen híreket szerezni, regisztrálhat tagként a Autodvd oldal felületén keresztül.

Hogyan lehet online használni a Autodvd kuponjaikat?

Amikor a vásárolt összeg vagy a termék megfelel a Autodvd Akciók-e használatának feltételeinek, a Autodvd támogatja Önt, hogy fizetéskor közvetlenül kitöltse a Autodvd Akciók-ét, hogy a kedvezmény a megrendelésére vonatkozzon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Autodvd-nál?

Autodvd Akciók lejárati dátuma egyértelműen szerepel az oldalon, csak élvezzé. De biztosítania kell, hogy a megrendeléséhez és a kiválasztott termékeihez használhassa ezt a Akciók-t, különben nem élvezheti a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Autodvd kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.