ekuponok.com
Főoldal Üzletek AV Planet

AV Planet Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for AV Planet

Elmehetek AV Planet üzletébe, hogy átvegyem a megrendelésemet?

A AV Planet üzletében lehetősége van arra, hogy a terméket személyesen bármikor, munkaidőben átvegye, ha a termék raktáron van. Házhozszállítást is választhat: szállítási partnereik a hét minden munkanapján kiszállítják a csomagot. A megrendelt termék, a készlet megfelelő, várható, hogy a szállító partner 1-2 napon belül szállít, 49 \"1-3 munkanapnál nagyobb háztartási gépek, különleges méretű csomagolások és TV-szekrények biztosításával. Általános csomagolás: 1 290 Ft , Nagy háztartási gépek: 2 990 Ft-tól 6 990 Ft-ig.

Milyen fizetési módokat fogad el a AV Planet?

AV Planet webhelyén többféle fizetési mód közül lehet választani, amelyek mindegyike a legkevésbé fontos mindenki számára. Utánvét az üzletükben, futárcégüknél vagy az átvétel helyén, hitelkártyás fizetés az üzletükben, futárcégüknél vagy gyűjtőirodájuknál, online kártyás fizetés, az átutalási díjigénylő számla szerint, ha utánvétellel, akkor a szállítás háztól házig vagy csomagküldő ponton a feldolgozási díj 290 forint, ha személyes átutalásról van szó, ha nincs kézbesítési vagy kézbesítési díj, a kezelési díj 290 forint a kezelésért.

Van AV Planet termékének garanciakártyája?

Ha termékhiba lép fel, kérik, először próbálja felvenni a kapcsolatot a AV Planet szervizpartnerével a termékhez mellékelt garanciakártyán keresztül. Szolgáltató partnereiket a weboldal linkjein találja meg. Ha nem tudja felvenni a kapcsolatot a jótállási jegyen felsorolt ​​szolgáltatásokkal, és a fenti link alatt nem talál Önnek megfelelő szolgáltatást, kérik, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal, bármikor következmények nélkül lemondhatja a megrendelést.

Hogyan változtathatom meg vagy törölhetem a AV Planet kereskedő megrendelését?

A megrendelés addig módosítható vagy törölhető, amíg át nem adják a futárszolgálatnak. Telefonon vagy e-mailben jelezheti szándékát a AV Planet munkatársainak, és ők segítenek. Ha tudni szeretné, hogy megrendelése sikeres-e, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal, és a rendszerben ellenőrizhetik megrendelését. Ha ismeri megrendelésének azonosítóját, kérik, készítse el azt, hogy jelentősen felgyorsíthassa a kezelést.