ekuponok.com
Főoldal Üzletek AV Planet Kuponok

AV Planet Kuponok és Kuponkódok 60% - Október 2022

FAQ for AV Planet

Elmehetek AV Planet üzletébe, hogy átvegyem a megrendelésemet?

A AV Planet üzletében lehetősége van arra, hogy a terméket személyesen bármikor, munkaidőben átvegye, ha a termék raktáron van. Házhozszállítást is választhat: szállítási partnereik a hét minden munkanapján kiszállítják a csomagot. A megrendelt termék, a készlet megfelelő, várható, hogy a szállító partner 1-2 napon belül szállít, 49 "1-3 munkanapnál nagyobb háztartási gépek, különleges méretű csomagolások és TV-szekrények biztosításával. Általános csomagolás: 1 290 Ft , Nagy háztartási gépek: 2 990 Ft-tól 6 990 Ft-ig.

Milyen fizetési módokat fogad el a AV Planet?

AV Planet webhelyén többféle fizetési mód közül lehet választani, amelyek mindegyike a legkevésbé fontos mindenki számára. Utánvét az üzletükben, futárcégüknél vagy az átvétel helyén, hitelkártyás fizetés az üzletükben, futárcégüknél vagy gyűjtőirodájuknál, online kártyás fizetés, az átutalási díjigénylő számla szerint, ha utánvétellel, akkor a szállítás háztól házig vagy csomagküldő ponton a feldolgozási díj 290 forint, ha személyes átutalásról van szó, ha nincs kézbesítési vagy kézbesítési díj, a kezelési díj 290 forint a kezelésért.

Van AV Planet termékének garanciakártyája?

Ha termékhiba lép fel, kérik, először próbálja felvenni a kapcsolatot a AV Planet szervizpartnerével a termékhez mellékelt garanciakártyán keresztül. Szolgáltató partnereiket a weboldal linkjein találja meg. Ha nem tudja felvenni a kapcsolatot a jótállási jegyen felsorolt ​​szolgáltatásokkal, és a fenti link alatt nem talál Önnek megfelelő szolgáltatást, kérik, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal, bármikor következmények nélkül lemondhatja a megrendelést.

Hogyan változtathatom meg vagy törölhetem a AV Planet kereskedő megrendelését?

A megrendelés addig módosítható vagy törölhető, amíg át nem adják a futárszolgálatnak. Telefonon vagy e-mailben jelezheti szándékát a AV Planet munkatársainak, és ők segítenek. Ha tudni szeretné, hogy megrendelése sikeres-e, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal, és a rendszerben ellenőrizhetik megrendelését. Ha ismeri megrendelésének azonosítóját, kérik, készítse el azt, hogy jelentősen felgyorsíthassa a kezelést.

E-mail címmel kell regisztrálnom a AV Planet honlapját?

Igen. AV Planet átgondolt kedvezményes tervet dolgoz ki a tagjaik számára. Hogyan válhat a AV Planet tagjává? Nagyon egyszerű, csak írja be az e-mail címet, és kattintson a regisztráció gombra a avplanet.hu-on.

Hogyan lehet online használni a AV Planet kuponjaikat?

Az ügyfelek a fizetéskor az érvényességi idő belül megmutathatják a AV Planet Akciók-ét. Természetesen ez a megrendelés csak akkor válik érvényessé, ha megfelel a AV Planet Akciók-ének használati körének és szabályainak. A AV Planet weboldalán biztosítssa a AV Planet Akciók-e helyes használatát a fizetési folyamat során. Kövesse az utasításokat, hogy alkalmazzák a fizetést igénylő megrendelésekre a AV Planet-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a AV Planet-nál?

Magabiztos legyen, hogy a AV Planet üzletben költ. A AV Planet Kuponkódok használható a ekuponok.com webhelyén. De lehet, hogy hosszú távon nem hatékony, mert néhány AV Planet Kuponkódok csak rövid távon hatékony.

További Akciók, mint AV Planet Kedvezmény Kódok

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb AV Planet kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.