ekuponok.com
Főoldal Üzletek AXA Assistance

AXA Assistance Kuponok és Kuponkódok 55% - Január 2022

FAQ for AXA Assistance

Hogyan mondhatom le AXA Assistance biztosítását?

Az idei ünnep, régóta várt rá, de komoly okok miatt nem tudott elmenni? Nem csak hiányozni fog a gazdag élmény, hanem elveszítheti az előre fizetett foglalást vagy a teljes kifizetett utazási összeget. AXA Assistance lemondási biztosításával legalább az utóbbi megoldódik. Árajánlatuk tartalmazza az előre nem látható körülmények miatti korai visszatérítések összegét is, és napi kárpótlást biztosít a fel nem használt ünnepekért. Az online lemondási biztosítás fedezi: az utazási iroda lemondási díját az ügyfél lemondásakor, a magánszemély által szervezett utazással kapcsolatos költségek megtérítését, ha a nyaralás kezdete megszakad, a visszautazás többletköltségét a megváltozott időpontban (a tényleges költségek fedezésére).

Milyen előnyökkel jár AXA Assistance éves utasbiztosítása?

Gyakran utazik? Belefáradt, hogy újra és újra utasbiztosítást szervez magának? Használja ki az éves utasbiztosítás nyújtotta lehetőségeket, mert sok szempontból megéri. Az éves utasbiztosítás különösen előnyös megoldás azok számára, akik gyakran utaznak külföldre rövid vagy hosszú ideig. A hosszú távú biztosításnak köszönhetően, és ami a legfontosabb, megszabadul attól a fájdalmas gondolattól, hogy ne felejtse el biztosítás vásárlását utazás előtt. Kiváló megoldás spontán helyzetekre is. Amikor úgy dönt, hogy egyik pillanatról a másikra külföldre utazik, nem kell semmit tennie, ne aggódjon, mert már korlátlan számú utasbiztosítással rendelkezik. Az egyes utazások maximális időtartama 90 nap. AXA Assistance hosszú távú utasbiztosítása fedezi az orvosi költségek biztosítását, a segélyszolgáltatásokat, a balesetbiztosítást, a felelősségbiztosítást, a poggyászbiztosítást és a légi utazások utasbiztosítását.

E-mail címmel kell regisztrálnom a AXA Assistance honlapját?

Igen. Mivel a AXA Assistance tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb AXA Assistance Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a AXA Assistance tagjává.

Hogyan lehet online használni a AXA Assistance kuponjaikat?

Először hozzon létre egy fiókot a AXA Assistance weboldalán, mert azt a fizetéshez használják. Ugyanakkor tag is lesz, és több különböző ajánlatot élvezhet. Töltse ki a AXA Assistance Akciók-ét az érvényességi idő belül, és a kedvezmény a fizetéskor érvényessé válik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a AXA Assistance-nál?

Beléphet fiókjába az összes AXA Assistance Kuponkódok megtekintéséhez, mindegyiken megjelenik a megfelelő lejárati idő, felhasználás az érvényességi időn belül, megkapja a megfelelő kedvezményt, a lejárat után már nem használhatja a AXA Assistance Akciók-t.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb AXA Assistance kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.