ekuponok.com
Főoldal Üzletek BÚTORPIAC kuponkód

BÚTORPIAC kupon 60% - Augusztus 2022

FAQ for BÚTORPIAC

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre BÚTORPIAC-ben?

A termékért banki átutalással tud fizetni. Gyorsan és biztonságosan fizethet hitelkártyával a BÚTORPIAC online áruházában. A bankkártyás fizetési mód kiválasztásakor átirányítják a Barion pénzforgalmi szolgáltató felületére, ahol szigorú biztonsági védelem mellett megadhatja bankkártya adatait és fizethet. Amennyiben a rendelés értékét a csomag átvétele után szeretné kiegyenlíteni, kérik, válassza az „utánvétes” fizetési módot. Ezután készpénzben fizetheti a futárt. Ha a rendelés végösszege meghaladja a 250.000 Ft-ot, a BÚTORPIAC 50% előleget kér, a fennmaradó összeget pedig utánvéttel fizetheti ki. Utólagos fizetés esetén 2 százalékos kezelési költséget számítanak fel, de a minimum 500, a maximum 10 000 forint.

Mely logisztikai szolgáltatókkal dolgozik BÚTORPIAC?

A BÚTORPIAC cég a szállítandó termék paramétereitől (méret, súly, törékenység stb.) és rendeltetési helyétől függően több beszállítóval működik együtt. ZozoTrans szállítási mód: A ZozoTrans szállítmányozó cég elsősorban puha párnákat, terjedelmes és terjedelmes termékeket szállít. A Futarszolgalat.hu a csomag átvételét követő 2-4 napon belül kézbesíti a csomagot a vásárlónak. Ha esetleg ez az időpont nem megfelelő, a kézbesítés időpontja előtti este (kb. 6 óra) sms-t küldünk a címzettnek, ebben az esetben a vevőnek továbbra is van lehetősége változtatást kérni. A Sprinter futárszolgálat elsősorban kisebb csomagokat szállít klasszikus futárszolgálattal. Ha meghatározott számú raklapot rendel, és (az előleg befizetése után) a fennmaradó összeget készpénzben, utánvéttel szeretné kiegyenlíteni, a BÚTORPIAC további 5.000 Ft/raklap utánvéti díjat számít fel. Ha nem fogadja el a megrendelt terméket, a befizetett előleg összegéből a szállítási összeg 2-szeresét levonják.

E-mail címmel kell regisztrálnom a BÚTORPIAC honlapját?

Igen. BÚTORPIAC annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. Az e-mail címmel történő regisztráció a legegyszerűbb módszer a BÚTORPIAC tagjává válni.

Hogyan lehet online használni a BÚTORPIAC kuponjaikat?

Fordítson nagyobb figyelmet a fizetéskor. Ha a BÚTORPIAC kupon-ét szeretné használni, a megrendelésének meg kell felelnie a használati feltételeknek, különben a BÚTORPIAC kupon-e érvénytelen lesz. A BÚTORPIAC vásárlási oldalán megtalálhatja a konkrét felhasználási utasítását, csak jobban figyeljen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a BÚTORPIAC-nál?

A BÚTORPIAC kuponja alján az érvényességi időszak látható, amelyet a lejárati dátum előtt lehet felhasználni. Néhány BÚTORPIAC kuponának azonban nincs lejárati dátuma, és ezeket a kuponokat még a promóciós termékek teljesen eladása előtt fel lehet használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb BÚTORPIAC kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.