ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bárdi Autó

Bárdi Autó Kuponkódok 60% - Május 2022

FAQ for Bárdi Autó

Bárdi Autó ingyenes szállítást kínál?

Rendelhet árut személyes átvétellel vagy kiszállítással. Ha a megrendelés után egy héten belül nem kapja meg a megrendelt terméket, Bárdi Autó rendszere automatikusan törli megrendelését. A szállítási költségek a megrendelés értékének megfelelően csökkennek, az alábbi táblázatban összefoglalva: Ha a megrendelés értéke 0-9 999 Ft 1 990 Ft, ha a megrendelés meghaladja a 10 000 Ft-ot, a szállítás ingyenes.

Hogyan fizethetek Bárdi Autó online áruházában rendelés leadásakor?

Rendeléskor két fizetési mód közül választhat, a megadott szállítási módtól függően. Ha igényli az áru leszállítását, választhat készpénzes szállítást vagy biztonságos online bankkártyás fizetést, amelyet a Budapest Bank biztosít. Ha személyesen veszi át a megrendelt terméket, akkor az online áruházban csak készpénzben lehet fizetni, Ön pedig választhat fizetési módot, de minden fiókban van kártyaolvasó, így az üzlet hitelkártyát kérhet fizetési módként. A Bárdi Autó elfogadja a VISA terméksorozathoz tartozó MasterCard/Master, VISA és VISA Electron bankkártyákat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bárdi Autó honlapját?

Igen. Annak érdekében, hogy az ügyfelek jobb felhasználói élményt nyújthassanak, a Bárdi Autó különleges előnyöket hoz létre a tagok számára. Regisztrálnia kell a bardiauto.hu honlapján, hogy kényelmesen és gyorsan élvezhesse a Bárdi Autó legújabb Akciók -ját.

Hogyan lehet online használni a Bárdi Autó kuponjaikat?

A kuponok használatának lépései a Bárdi Autó vásárlásákor: Első lépés, jelentkezzen be vagy hozzon létre egy fiókot a bardiauto.hu webhelyén. Második lépés, válassza ki a termékeket; Harmadik lépés: válassza ki a termékeket és a megfelelő elérhető kuponokat, aztán a fizetés befejeződik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bárdi Autó-nál?

Különböző kuponok esetén a Bárdi Autó által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a Bárdi Autó-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bárdi Autó kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.