ekuponok.com

B-tel Kedvezmények 70% - Január 2022

FAQ for B-tel

A B-tel ingyenes szállítást kínál?

Igen, nem számítunk fel díjat a szállításért. A termékeket az LS Express Service szállítja. Ennek a szállítási módnak a költsége bruttó 1490 forint B-tel, hogy emlékeztesse kedves vásárlóit arra, hogy csak akkor fogadhatnak el készpénzes fizetést, ha maguk veszik fel őket. A megrendelt termékeket személyesen veheti át a Mobile Repair Kft partnercégének az L6inc központban található üzletében.

B-tel milyen fizetési módokat fogad el?

B-tel utánvéttel fizetési módot fogad el. Ha a csomag kézhezvétele után szeretne fizetni a megrendelésért, akkor válassza ezt a módszert. Hitelkártyás fizetés: Hitelkártyával gyorsan és biztonságosan fizethet a B-tel. Átutalás: A termék árát átutalással, készpénzfizetéssel is rendezheti: választhatja, hogy a termék átvételét követően készpénzben fizeti a termék árát és a szállítási költséget.

B-tel elfogadja a személyes átvételt?

Személyes átvétel esetén semmilyen díjat nem számítunk fel. B-tel emlékezteti kedves vásárlóit, hogy személyes átvételi pontjuk jelenleg csak készpénzt fogad el. Természetesen választhat GLS expressz szolgáltatást is. A (z) B-tel termékeit a GLS expressz szolgáltatás szállítja, a csomag átvételekor bankkártyával is fizethet. Ennek a szállítási módnak a költsége 1490 Ft.

B-tel milyen fizetési módokat fogad el?

A B-tel számos fizetési módot elfogad. Fizethet készpénzzel, amikor átveszi B-tel üzletében, vagy választhat utánvéttel. Az áru átvétele után készpénzzel vagy hitelkártyával fizethet a futárnál . Természetesen választhat banki átutalást is a megrendelés teljes összegének kifizetéséhez. Ha ezt a módszert választja, akkor továbbítják a vásárlási számlát a postaládájába, beleértve az átutalási információkat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a B-tel honlapját?

Igen. Az ügyfelek e-mailben regisztrálhatják a b-tel.hu fiókját. Ez segíthet az ügyfeleknek a legújabb B-tel Kuponkódok szerezésében. Az regisztrációs felület általában a b-tel.hu kezdőlap alján található, és bármikor leiratkozhat erről a szolgáltatásról.

Hogyan lehet online használni a B-tel kuponjaikat?

A B-tel Kuponok-e használatának módja a következő: bizonyíssa fiókját a B-tel weboldalán. Ha még nincs, akkor hozzon létre egy fiókot, amely hozzátartozik a B-tel-hoz; ha egyetlen terméket vásárol, közvetlenül megvásárolhatja azt a termékoldalon,aztán beléphet a fizetési oldalra, Töltse ki a megfelelő B-tel Kuponok -t a fizetési oldalon, és a Akciók automatikusan érvénybe lép, amikor befizet.

Mennyi ideig érvényes a kupon a B-tel-nál?

Minden B-tel Kuponkódok esetében beállapít egy megfelelő tényleges használati időt a B-tel. A vevő csak az érvényességi időn belül kuponokkal élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a B-tel-nál. Ha a B-tel Kuponkódok lejár, akkor már nem használható.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb B-tel kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.