ekuponok.com
Főoldal Üzletek Banggood

Banggood Kedvezmények 90% - Május 2022

FAQ for Banggood

Mire jó a Banggood pont?

100 BG pont = 1 USD A pontokat kedvezményekre válthatja a pénztárnál vagy a pont bevásárlóközpontban. VIP-szinted lehetővé teszi, hogy pontjaidat akár 15%-os kedvezménnyel váltsd be. A Banggood pont a következő év december 31-én jár le, miután megszerzi a pontokat. Banggood pontokat az alábbi módokon szerezhet, majd kuponokat válthat be: Erősítse meg e-mail címét: 50 pont, és tegyen közzé véleményeket, videókat vagy képeket a termékoldalon: 10-40 pont minden értékelésért, minden termék vásárlásakor Az elköltött USD 1 pontot generál, a szállítási költség nélkül. A rendelés kiszállítását követően a pontok hozzáadódnak a számlaegyenlegéhez. A napi bejelentkezési jutalmak is pontokat szerezhetnek, és napi kisebb feladatok elvégzésével is szerezhet pontokat.

Banggood milyen fizetési módokat fogad el?

A Banggood számos fizetési módot fogad el, így Ön könnyedén fizetheti megrendelését. Használhat BGpay fizetést, PayPal fizetést, e-banki fizetést Malajziában és Thaiföldön, konbinit, Multibanco fizetést, banki átutalásos fizetést, Alfamart fizetést, ATM Indonéziát, DOKU Walletet. A BGpay (Banggood Wallet) egy kényelmes, gyors és biztonságos fizetési mód a Banggood felhasználóinak. Feltölthet pénzt BGpay számlájára, majd az egyenleget felhasználhatja a Banggood rendelések kifizetésére. A rendelés visszatérítését közvetlenül a BGpay-számlájára is elküldheti.

Hogyan számít ki a Banggood szállítási költsége?

A szállítási költségek a terméktől, a raktártól, a rendeltetési helytől és a választott szállítási módtól függően változnak. Banggood fuvardíjai gyakran változnak, és nehéz fix fuvardíjjal rendelkezni. A konkrét szállítási költséget a termékoldalon vagy a pénztár oldalon ellenőrizheti. (A Banggood bizonyos országokban ingyenes szállítási szolgáltatásokat tud nyújtani, és a jövőben több országra is kiterjed majd.) A konkrét szállítási költségeket a következő lépésekkel ellenőrizheti: 1. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő opciót választotta a „Szállítás " mező minden oldal tetején A szállítás országa; 2. Válassza ki a raktárt; 3. Válassza ki a szállítási módot; 4. Láthatja a fuvar becsült értékét.

Mik a Banggood nagykereskedelmi program és előnyök?

A nagykereskedelem célja, hogy pénzt takarítson meg azáltal, hogy több terméket tesz a bevásárlókosarába, és nagyobb kedvezményeket élvez a nagykereskedelmi megrendeléseknél. A Banggood nagykereskedelmi programon minél többet vásárol, annál több kedvezményben részesül. Ha van saját vállalkozása, további kedvezményekért és támogatásért forduljon hozzájuk. Ha nagykereskedővé szeretne válni, regisztráljon egy Banggood fiókot, majd jelentkezzen be itt, és jelentkezzen.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Banggood honlapját?

Igen. Miután e-mail címével regisztrálja Banggood honlapját, akkor tag lesz. A tagok a következő előnyöket élvezhetik a Banggood-nál: a legújabb kedvezmények, értesítések és az új termékek. További hírek vannak a banggood.com-on, amely arra vár, hogy regisztrálja és kövesse.

Hogyan lehet online használni a Banggood kuponjaikat?

Először biztosíssa azt, hogy rendelkezik-e fiókkal a Banggood címen; ha nem, akkor létrehozhatja, majd válassza ki a kedvenc Banggood termékét, és vegye fel a kosárba, kattintson a fizetési gombra, végül ugorjon a fizetési oldalra, és látni fogja a "Válassza ki a vásárlási utalványt” ablakot. Kattintás után kiválaszthatja a használni kívánt Banggood Kuponkódok-ét, majd visszatérhet a fizetési oldalra a fizetés folytatásához. Meg kell jegyezni, hogy a használt Banggood Akciók-e automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Banggood-nál?

Különböző kuponok esetén a Banggood által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a Banggood-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Banggood kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.