ekuponok.com
Főoldal Üzletek Batz Kuponok

Batz Kuponok és Kuponkódok 75% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Batz kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Batz

  Melyik futárcég szállítja le a Batz online áruház megrendeléseit?

  Batz online áruház megrendeléseit Magyarországon a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják. Csak magyar címre szállíthatják az árut. Termékleltár esetén a vállalat a beérkezett megrendelést 15 munkanapon belül legkésőbb a GLS expressz szerviznek adja át, amely legkésőbb 5 munkanapon belül eljuttatja az ügyfélhez. Ha GLS csomagpontba kell szállítania, kérik, írja be a megfelelő közeli GLS csomagpontot a pénztár oldal legördülő menüjébe! Szállítási költség: utánvét (10 000 Ft alatti megrendelések): 1190 Ft, hitelkártyás fizetés, átutalás (10 000 Ft alatti megrendelések): 990 Ft; szállítás GLS csomagpontokba (10 000 Ft alatti megrendelések): 9 000 Ft feletti megrendelések ingyenes szállítás!

  Hogyan működik a Batz jutalom (hűség) pontrendszere?

  Batz hivatalos online áruházában jutalom pontokat gyűjthet, amelyek felhasználásával termékeiket kedvezőbb áron vásárolhatják meg. Jutalom pontokat csak azok a vásárlók gyűjthetnek, akik regisztráltak az online áruházban. A pontokat bármikor ellenőrizhetjük, a bejelentkezés után a "Számla / Hűségpontok" menüre kattintva. A következő lehetőségek használhatók jutalompontok megszerzésére: Az első vásárlás után a Batz 500 pontot ad, és minden 20.000 Ft-ot meghaladó vásárlás után további 500 pontot ad el - ha az ügyfél véleménye felkerül a online áruház termék adatlapja, 100 pontot adnak az ügyfélszolgálat jóváhagyását követően.

  Batz hány év garanciát vállal a termékeikre?

  A Batz 2 év garanciával rendelkezik. A vásárlástól számított hat hónapon belül az eladó köteles bizonyítani, hogy a terméknek nincsenek potenciális hibái, és hogy a termékhiba és a hiba oka a vásárlás után következett be. A 7. hónaptól a kétéves időszak végéig azonban panasz esetén a vevőnek bizonyítania kell, hogy a hiba oka már a vásárláskor fennállt. Ha a vevő ezt igazolni tudja (független szakértői vélemény), akkor is gyakorolhatja szavatossági jogait. A Batz 2 év garanciát vállal a talpra külön ellenőrzés nélkül (ha a talp sérült). Az egyedi talpbetétek fél év garanciát és egy év szállítási időt biztosítanak.

  Milyen fizetési lehetőségeket kínál a Batz?

  A fizetési oldalon a fizetési módot választja, amely lehet hitelkártya, banki átutalás vagy utánvét. Batz megígérte, hogy csak tőlem vagy más szállítási díjat számol fel - a megrendelés összegétől függetlenül - az utánvéttel történő szállítás 1190 forint, a hitelkártya vagy az átutalás 990 forint, kivéve azokat a modelleket, amelyek külön hirdetik az ingyenes szállítást. Dönthet úgy is, hogy pénzt utal át a K&H Bank átutalási számlájára.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Batz honlapját?

  Igen. Miután regisztrálja a batz.hu webhelyét, élvezheti a következő előnyöket: 1. Fogadja az újonnan érkezett Batz Kuponkódok; 2. e-mailben megkapja a Batz legújabb ajánlatait és eseményinformációit; 3. Feliratkozik a Batz kapcsolódó új termékekre; 4. A felhalmozott pontokat ajándékokra vagy kedvezményekre lehet cserélni.

  Hogyan lehet online használni a Batz kuponjaikat?

  Mindaddig, amíg az ügyfél megrendelése a felhasználási körbe tartozik és a határidőn belül, a Batz lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Akciók használatára. Az ügyfél Batz Akciók-e a fizetéskor érvényesíthető a megrendelésen, ezáltal segítve az ügyfeleket abban, hogy többet takarítsanak meg.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Batz-nál?

  A Batz rendelkezik egy részletes oldallal, amely segít megérteni, hogy az egyes kuponok mikor járnak le. A kupon eltérő érvényességi ideje mellett előfordulhat, hogy a felhasználási kör is más. Ne felejtse el gondosan megerősíteni a Batz oldalán.

  További Akciók, mint Batz Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj Gyógypedikűr II. Speciális Köröm Elváltozások Kezelése Terméket Csak 40000Ft-ért Aphrodite 97 Oldalon

   Minden Aphrodite 97 Kupon Lejár 19-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj .hu Terméket Csak 9690Ft-ért Peakshop Oldalon

   Minden Peakshop Kupon Lejár 19-12-22
  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 65% Akciók A MÜLLER Oldalon

   Minden MÜLLER Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Ingyenes Szállítás

  • Ajánlatok

   Szerezz 20% Megtakarítás A Megrendelésenes Kiemelt Ajánlatunk Termékeket Bookline Oldalon

   Minden Bookline Kupon Lejár 12-12-22
  • Ajánlatok

   25 € Kedvezményes Kód A Aja - Das Resort OLASZORSZÁG Megrendelésekhez Az 129 € Felett

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Batz kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.