ekuponok.com

Bauhaus Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

FAQ for Bauhaus

Garant√°lt a Bauhaus √°r?

Az √°rengedm√©ny √≥ri√°si, de n√©h√°ny √°rva vad√°szat t√∂bb idŇĎt √©s p√©nzt k√∂lt, mint amennyit val√≥j√°ban megtakar√≠tunk. A Bauhaus mindig a legjobb √°rgaranci√°t tartja fenn, nem pedig az √∂sszetett k√ľl√∂nleges aj√°nlatok helyett. Besz√°ll√≠t√≥ik folyamatosan alacsony √°rakra √©s stabil minŇĎs√©gre t√∂rekedtek. Ennek √©rdek√©ben felt√©tlen√ľl 12% -os legjobb √°rgaranci√°t ny√ļjtanak √Ėnnek: ha a v√°s√°rl√°st√≥l sz√°m√≠tott 14 napon bel√ľl meg√°llap√≠tja, hogy ugyanazon term√©k √°ra olcs√≥bb, mint m√°s helyeken, ugyanazon gy√°rt√≥ √∂sszes param√©ter√©ben, √©s √Ėn bizony√≠tsd be nekik az √°rat, Ekkor a kapott term√©k 12% -kal olcs√≥bb, mint versenyt√°rsaik√©. Kiv√©telt k√©peznek az interneten k√∂zz√©tett kedvezm√©nyek, egyedi kedvezm√©nyek √©s √©rt√©kes√≠t√©si term√©kek.

A Bauhaus garanci√°t v√°llal?

5 √©ves Bauhaus garancia: A v√°s√°rl√°s napj√°t√≥l kezdŇĎdŇĎen az √∂sszes elektromos √©s robban√°svesz√©lyes elektromos berendez√©sre vonatkoz√≥ egy√©ves k√∂telezŇĎ j√≥t√°ll√°s mellett a Bauhaus a fogyaszt√≥knak √∂nk√©ntesen √∂sszesen 5 √©ves fogyaszt√≥i szerzŇĎd√©ses garanci√°t ny√ļjt a Polg√°ri jog. Az 5 √©ves garancia nem terjed ki azokra a hib√°kra √©s k√°rokra, amelyekrŇĎl az √ľgyf√©l a v√°s√°rl√°skor tudott. A garancia nem tartalmazza a term√©k norm√°l haszn√°lata, nem rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°lata, szem√©lyi s√©r√ľl√©s vagy helytelen karbantart√°s √°ltal okozott kop√°st.

Bauhaus milyen fizetési módokat támogat?

Bauhaus befizet√©se az egyszerŇĪ fizet√©si rendszerben t√∂rt√©nik. A fizet√©st az otp oldalra ir√°ny√≠tja, √≠gy nem kell agg√≥dnia az adatsziv√°rg√°s miatt. A rendszer √°ltal t√°mogatott fizet√©si m√≥dok a Maestro, a MasterCard, a Visa √©s a Visa Electronics. A fizet√©si m√≥dot szok√°sai vagy preferenci√°i szerint v√°laszthatja ki.

Mennyi a Bauhaus szállítási költsége?

A Bauhaus webshopj√°n kereszt√ľl leadott megrendel√©sek k√©zbes√≠t√©s√©hez a megrendelt term√©kek teljes √°r√°n fel√ľl olyan sz√°ll√≠t√°si d√≠jat kell fizetni, amely a megrendelt term√©k t√≠pus√°t√≥l, m√©ret√©tŇĎl, s√ļly√°t√≥l, darabsz√°m√°t√≥l √©s sz√°ll√≠t√°si hely√©tŇĎl f√ľgg. fizetett. A sz√°ll√≠t√°si d√≠j magyar forint, amely tartalmazza az √°f√°t! Ha a megrendel√©s √∂sszt√∂mege nem haladja meg a 30 kg-ot (√ļgynevezett \"kis csomagok\"), a sz√°ll√≠t√°si d√≠j mag√°ban foglalja az √°ru kirakod√°s√°t a vevŇĎ ingatlan√°nak elsŇĎ z√°rhat√≥ pontj√°ig (p√©ld√°ul a besz√°ll√≥kapun bel√ľl).