ekuponok.com
Főoldal Üzletek Be-va Chip

Be-va Chip kupon és kuponkód 60% - Május 2022

FAQ for Be-va Chip

Be-va Chip kínál előfizetési kedvezményeket?

Iratkozzon fel Be-va Chip hírlevelére! Szeretnék köszönetet mondani a bizalomért, és bemutatnak egy 500 Ft értékű utalványt, amelyet felhasználhatnak a következő megrendeléskor bármely termék vásárlásakor. Adja meg e -mail címét a kupon megszerzéséhez. Ismereteket szerezhet a különféle berendezések karbantartásáról, és csak hasznos információkat küldhetnek Önnek.

Be-va Chip kínál javítási szolgáltatásokat?

Ha a számítógép 24 órán belül meghibásodik (ha lehet, a lehető leghamarabb): Be-va Chip menjen a helyszínre, ők határozzák meg a hibát, és tájékoztatást adnak. Be-va Chip szakértői részletes információkat nyújtanak a probléma megoldásáról, az esetlegesen szükséges cserealkatrészek áráról és a javítás időtartamáról, és megpróbálják a lehető leggyorsabban befejezni. Ha növelnie kell a biztonságot, összehangolhatja és kiegészítheti ezt a két karbantartási módszert. Ha egy eszköz (akár monitor, akár nyomtató) meghibásodik, nem kell azonnal eldobnia. Sok esetben hosszú évekig használhatja őket alacsonyabb költséggel. A Be-va Chip rövid távú és rövid garanciális időtartam alatt vállalja a különböző perifériák karbantartását. Segítenek a régi, elavult számítógépek alacsony költségű frissítésében is. Ne dobja el az egész gépet! Mindössze annyit kell tennie, hogy kicseréli a fő alkatrészeket, és használhatja a legújabb technológiát. Az értékesítési eljárásokon kívül vállalják azok telepítését és más szoftvertermékekkel való összehangolását is. Minden tőlük vásárolt szoftver esetében ezt ingyenesen teszik meg a cégük ajándékaként.

Mennyibe kerül a Be-va Chip szállítása?

A Be-va Chip online bolti rendeléseket a Sprinter futárszolgálat teljesíti. A csomag kézbesítése hétköznap 8 és 18 óra között történik. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, ajánlatos a munkahelyi címét (ha lehetséges) megadni szállítási címként. A futárszolgálat kétszer is megpróbál kézbesíteni, és ha a csomag nem érkezik meg, a szállítási díjat a vevő terhére kell felszámítani! Utánvét 2350Ft. A GLS PackagePoint egyszerű árazása-csak a csomag mérete számít! A méret meghatározásakor vegye figyelembe, hogy a kerület (a leghosszabb oldal + a két rövid oldal összegének kétszerese) nem haladhatja meg a 3 métert. Be-va Chip elfogadja az online bankkártyás fizetést, használhatja a MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro szolgáltatásokat. Be-va Chip nagyon komolyan veszi az ügyfelek adatainak védelmét, ezért az egész vállalatra kiterjedő biztonsági szabványokat használják az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Figyelik és fejlesztik rendszereiket, hogy megfeleljenek a legújabb biztonsági előírásoknak. Ha utánvétet választ, a megrendelt termékeket a csomag kézhezvétele után a futárnak kell kifizetni. A teljes fizetendő összeg tartalmazza a megrendelés összesítése és a visszaigazoló levél alapján felszámított összes díjat.

A Be-va Chip jutalmat nyújt a hűséges ügyfeleknek?

Be-va Chip jutalmazza a hűséget! Minden vásárló, aki regisztrált a Be-va Chip online áruházába, és legalább 100 000 Ft értékű terméket vásárolt, átvihető a Be-va Chip jutalmazási területére! Normál vásárlóként 1-3% kedvezményt kap minden megrendelt termékről, a termékkategóriától függően. Miután elérte a 100 000 Ft -os rendelési korlátot, az e -mailben értesítik Önt a kedvezmény Önnek történő megadása után. Ha regisztrált fiókjával jelentkezik be a weboldalukra, akkor a levél után látni fogja a kedvezményes árat a hétköznapi ügyfelek számára!

E-mail címmel kell regisztrálnom a Be-va Chip honlapját?

Igen. A Be-va Chip tagjai jobb és átfogóbb szolgáltatásokat élvezhetnek. Regisztrálhat tagként a bevachip.hu webhelyén, így maximalizálhatja az előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Be-va Chip kuponjaikat?

Az ügyfeleknek ki kell jelölniük a kiválasztott árukat, kattintaniuk kell a "Fizetés” gombra, és el kell jönniük a Be-va Chip fizetési oldalára. Jelölje vagy kitöltse a választani kívánt Be-va Chip kuponkód-ét(meg kell erősíteni a kuponkód-e összeegyezik-e a megrendelés felhasználási körével), majd válassza ki a fizetési módot, amellyel fizethet a megfelelő kedvezmény igénybevételésével.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Be-va Chip-nál?

A Be-va Chip Akciók hosszú távú érvényességgel és rövid távú lejárattal rendelkezik. A Be-va Chip személyes fiókjában ellenőrizheti azt az időszakot, amelyen belül minden Akciók érvényes.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Be-va Chip kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.