ekuponok.com

Beauty Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for Beauty

Elfogadja a Beauty a személyes átvételt?

Személyes átvétel módját kiválaszthatja Beauty online áruházában. A Beauty a megrendelt termékeket Magyarország minden pontjára és otthonába is szállítja. A raktári termékek várható szállítási határideje 3-7 munkanap. Könnyedén 0-24 órán belül átveheti az automatákból vagy a kiválasztott MOL benzinkutakról az ország több régiójában. A csomag a kiszállítástól számított 1-2 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott csomaggépbe vagy a MOL benzinkútra. A MOL benzinkút és az MPL csomagológép maximális súlykorlátja: 20 kg. 899 forint. A postán is átveheti, mert országszerte 2550 postán vehet át. A küldemény a kiszállítástól számított 1-2 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott postahivatalba. Beauty Az online áruházi megrendeléseket az Express One Hungry Kft vagy a Magyar Posta szállítja.

Milyen fizetési módokat fogad el a Beauty?

Ha ki akarja fizetni a megrendelés értékét, amikor a csomagot megkapja, kérik, válassza az \"utánvét\" fizetési módot. Ebben az esetben a megrendelt termék értékét személyesen kell kifizetni a futárszolgálat munkatársainak, amikor a csomag megérkezik. Utánvét díja: 250 Ft. Hitelkártyás fizetéssel kényelmesen és biztonságosan kifizetheti a termék árát. Hitelkártyával történő fizetéskor az OTP Bank biztonságos fizetési felületén keresztül fizethet. A Beauty nem továbbítja az ügyféladatokat a banknak, és banki adatokat sem kap a banktól, hacsak nem a sikeres tranzakció bizonyítéka. Ha rendelkezik PayPal számlával, kérik, válassza a PayPal fizetési módot. Ebben az esetben a PayPal biztonságos felületén teljesíti csomagjának kiegyenlítését.

Beauty kínál ingyenes mintákat?

Ha a Beauty online áruházat használja szépségápolási termékek vásárlásának forrásaként, akkor ingyenes termékmintákat adnak minden vásárlásához. A minták az ömlesztett termékek összetételét és anyagminőségét tekintve teljesen megegyeznek, így saját tapasztalatai alapján megnyugodhat a későbbi vásárlásokkal kapcsolatban. Ha az ingyenes termékminták megfelelnek az elvárásoknak, megvásárolhatja annak kereskedelmi csomagolását a Beauty online áruházában. Nagyobb terméket választhat, ha beírja a minta nevét a keresőbe, de a mintakód megadásával nagyobb kereskedelmi verziót is megtalálhat.

Garancia van-e Beauty termékeire?

Beauty szeretné megköszönni, hogy a prémium szépségápolási webáruházában található felszereltség-ajánlatok közül választott. A weboldalukon eladott összes terméket garantálja és garantálja a hatályos törvények és kereskedelmi előírások, és az összes terméket új eredeti csomagolásban szállítják. Partnereikkel együtt mindent megtesznek azért, hogy termékeink a legmagasabb színvonalon és minőségben működjenek, tartósan és hibátlanul működjenek együtt tulajdonosukkal.