ekuponok.com

Beauty Kedvezmények 50% - Január 2022

FAQ for Beauty

Elfogadja a Beauty a személyes átvételt?

Személyes átvétel módját kiválaszthatja Beauty online áruházában. A Beauty a megrendelt termékeket Magyarország minden pontjára és otthonába is szállítja. A raktári termékek várható szállítási határideje 3-7 munkanap. Könnyedén 0-24 órán belül átveheti az automatákból vagy a kiválasztott MOL benzinkutakról az ország több régiójában. A csomag a kiszállítástól számított 1-2 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott csomaggépbe vagy a MOL benzinkútra. A MOL benzinkút és az MPL csomagológép maximális súlykorlátja: 20 kg. 899 forint. A postán is átveheti, mert országszerte 2550 postán vehet át. A küldemény a kiszállítástól számított 1-2 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott postahivatalba. Beauty Az online áruházi megrendeléseket az Express One Hungry Kft vagy a Magyar Posta szállítja.

Milyen fizetési módokat fogad el a Beauty?

Ha ki akarja fizetni a megrendelés értékét, amikor a csomagot megkapja, kérik, válassza az "utánvét" fizetési módot. Ebben az esetben a megrendelt termék értékét személyesen kell kifizetni a futárszolgálat munkatársainak, amikor a csomag megérkezik. Utánvét díja: 250 Ft. Hitelkártyás fizetéssel kényelmesen és biztonságosan kifizetheti a termék árát. Hitelkártyával történő fizetéskor az OTP Bank biztonságos fizetési felületén keresztül fizethet. A Beauty nem továbbítja az ügyféladatokat a banknak, és banki adatokat sem kap a banktól, hacsak nem a sikeres tranzakció bizonyítéka. Ha rendelkezik PayPal számlával, kérik, válassza a PayPal fizetési módot. Ebben az esetben a PayPal biztonságos felületén teljesíti csomagjának kiegyenlítését.

Beauty kínál ingyenes mintákat?

Ha a Beauty online áruházat használja szépségápolási termékek vásárlásának forrásaként, akkor ingyenes termékmintákat adnak minden vásárlásához. A minták az ömlesztett termékek összetételét és anyagminőségét tekintve teljesen megegyeznek, így saját tapasztalatai alapján megnyugodhat a későbbi vásárlásokkal kapcsolatban. Ha az ingyenes termékminták megfelelnek az elvárásoknak, megvásárolhatja annak kereskedelmi csomagolását a Beauty online áruházában. Nagyobb terméket választhat, ha beírja a minta nevét a keresőbe, de a mintakód megadásával nagyobb kereskedelmi verziót is megtalálhat.

Garancia van-e Beauty termékeire?

Beauty szeretné megköszönni, hogy a prémium szépségápolási webáruházában található felszereltség-ajánlatok közül választott. A weboldalukon eladott összes terméket garantálja és garantálja a hatályos törvények és kereskedelmi előírások, és az összes terméket új eredeti csomagolásban szállítják. Partnereikkel együtt mindent megtesznek azért, hogy termékeink a legmagasabb színvonalon és minőségben működjenek, tartósan és hibátlanul működjenek együtt tulajdonosukkal.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Beauty honlapját?

Igen. Beauty annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. A tagok kizárólagos előnyeinek megszerzéséhez regisztrálhat Beauty tagként az e-mail címével.

Hogyan lehet online használni a Beauty kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Beauty Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Beauty oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Beauty-nál?

Minden Beauty Kuponkódok esetében beállapít egy megfelelő tényleges használati időt a Beauty. A vevő csak az érvényességi időn belül kuponokkal élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Beauty-nál. Ha a Beauty Kuponkódok lejár, akkor már nem használható.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Beauty kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.