ekuponok.com
Főoldal Üzletek Beliani

Beliani Kedvezmények 60% - Január 2022

FAQ for Beliani

Beliani milyen fizetési módokat fogad el?

Fizethet online bankján vagy bankfiókján keresztül. A megrendelés teljesítése után megkapja a fizetéshez szükséges információkat. Beliani e-mailben megerősíti befizetésének kézhezvételét, általában 1-2 munkanapon belül. Online áruházukban a következő hitelkártyákat fogadják el: VISA, Mastercard®, American Express és Maestro®. Lemondás esetén a teljes összeget jóváírják a kártyáján. A Bitcoin, a Bitcoin Cash és az Ethereum használatával teljesített fizetéseket a BitPay, Inc. a Bonviva-n keresztül dolgozza fel. PayPal-on keresztül is fizethet online boltjában. Az Apple Pay megkönnyíti a fizetést! A használatához Apple eszközre és hitelkártyára van szükség, amely támogatja ezt a fizetési módot.

Beliani hogyan küldheti el a csomagomat?

Beliani célja, hogy rendeléseinek kézbesítése zökkenőmentes és kényelmes legyen. Kisebb termékeik kiszállítását csomagszállító cégen (például DHL) keresztül intézik. A csomagküldő szolgáltató által szállított termékeket előzetes kapcsolatfelvétel nélkül azonnal kiszállítják. Nagyobb termékeket szállítanak a velünk együttműködő hajózási társaságoknak. A szállítás a lakcímre történő kézbesítésre vonatkozik (egészen az út széléig vagy egy olyan helyre, ahol a teherautók be tudnak hajtani). Mivel minden terméküket külső raktárakban tárolják, személyes átvételre nincs lehetőség. Beliani összes termékét könnyen házhoz szállíthatja.

Beliani felajánl egy 365 napos próbaverziót?

Beliani a legjobb online vásárlási élményt kívánja nyújtani ügyfeleinek, mert tudják, hogy ez néha aggasztó lehet. "A megvásárolt termék ugyanúgy fog kinézni, mint a képen? Lehet, hogy a termék anyaga eltér a termékleírásban leírtaktól, vagy a szín nem egyezik meg azzal, amit elképzeltem?" Ezektől az aggodalmaktól búcsút vehet, mert ezek ügyfélbarát feltételek, a Beliani lehetőséget ad arra, hogy otthon kipróbálja a bútorokat, majd eldöntse, hogy valóban megfelel-e az Ön igényeinek. Ha a bútor visszaszállítása mellett dönt, akkor természetesen joga van a bútor visszaszolgáltatásához, de a visszaszállítás költségét Ön viseli.

Meddig tart a Beliani jótállási idő?

A Beliani használatával a garanciális időszak 2 évről 5 évre meghosszabbítható. Ha tőlük vásárol, akkor nem kell aggódnia, mert termékeikre akár ötéves átfogó garanciát vállalnak. A Beliani emellett akár 70% -os kedvezményeket is kínál, Beliani termékeit közvetlenül a gyártótól rendelve, közvetítők használata nélkül, így megvásárolhatja dizájnbútorait a legjobb áron.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Beliani honlapját?

Igen. Ha nem akarja lemaradni a Beliani termékkel kapcsolatos összes legfrissebb hírről, és a lehető leghamarabb meg akarja vásárolni Beliani új termékeit, regisztráljon a Beliani tagjává. Igényelhet további Beliani Kuponok-t is.

Hogyan lehet online használni a Beliani kuponjaikat?

Az ügyfelek a fizetéskor az érvényességi idő belül megmutathatják a Beliani Akciók-ét. Természetesen ez a megrendelés csak akkor válik érvényessé, ha megfelel a Beliani Akciók-ének használati körének és szabályainak. A Beliani weboldalán biztosítssa a Beliani Akciók-e helyes használatát a fizetési folyamat során. Kövesse az utasításokat, hogy alkalmazzák a fizetést igénylő megrendelésekre a Beliani-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Beliani-nál?

A Beliani Kuponok érvényességi ideje eltérő, némelyiket rövid távon kell használni, de néhányat sokáig lehet használni. Az igényeinek megfelelően kiválaszthatja a Beliani Kuponkódok lehetőséget. Úgy gondolják, hogy minden vásárló kielégítő vásárlási élményt szerezhet a Beliani szolgáltatásában.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Beliani kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.