ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bercolini Kuponok

Bercolini Kedvezmények 80% - Október 2022

FAQ for Bercolini

Hogyan vásárolhatom a Bercolini termékeket?

Regisztráció nélkül rendelhet Bercolini online áruházából! Válassza ki a kívánt termék méretét és színét, majd tegye a dobozba. A termék kiválasztása után megnyomhatja a gombot a fizetéshez való folytatáshoz. Itt megadhatja a számla létrehozásához szükséges számlázási információkat. A Bercolini GLS futárszolgálatot (1100 Ft) nyújt, a GLS futár 8:00 és 17:00 között szállítja a csomagot a megadott címre. Személyesen is átveheti az üzletükben, ingyenesen. A megrendelés átfutási ideje: 2-5 nap

Elfogadja a Bercolini hitelkártyás fizetéseket?

Hitelkártyájával egyszerűen és biztonságosan vásárolhat a Bercolini webhelyen. Az ügyfeleknek csak a "Hitelkártyás fizetés" gombra kell kattintaniuk a fizetési mód kiválasztásakor, majd meg kell adniuk a kártya számát, a lejárati dátumot és a háromjegyű biztonsági kódot a K&H Bank fizetési szerverén. A K&H Bank elfogad VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bercolini honlapját?

Igen. Ha regisztrál a Bercolini tagjává, bármikor megszerezheti a Bercolini Kuponkódok legfrissebb verzióját, trendjeit, előnyeit és stb. Természetesen, ha nem szeretne továbbra is a Bercolini tagja lenni, bármikor lemondhatja az előfizetését.

Hogyan lehet online használni a Bercolini kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Bercolini Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Bercolini oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bercolini-nál?

A Bercolini kedvezményes időkorlátot határoz meg az egyes kuponok alján, és minden kuponnak más az érvényességi ideje. Az ügyfeleknek csak a Bercolini Akciók -et kell kiválasztaniuk a legnagyobb engedménnyel az érvényességi időn belül.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bercolini kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.