ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bershka

Bershka kupon és promóciós kód 50% - Május 2022

FAQ for Bershka

Milyen fizetési módokkal rendelkezem, miután Bershka befejezte a vásárlást?

Fizethet Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Affinity Card és PayPal használatával. Nem fogadnak el készpénzt, csekket vagy telefonos fizetést. Használhatja a Visa, MasterCard, American Express, PayPal szolgáltatásokat. Amint a bank engedélyezi a fizetést, kap egy e -mailt. Azonban semmilyen összeget nem vonnak le, amíg a termék el nem hagyja Bershka raktárát az Ön által megadott címen.

Mennyibe kerül a Bershka szállítása?

A Bershka üzletében történő átvétel teljesen ingyenes, és a szokásos szállítási díj 1895 FT, függetlenül a megvásárolt termékek számától. Fuvar sürgős szállításhoz: 4295 FT. A vásárolt termékek számától függetlenül. A promóciós időszak és az árcsökkentési időszak alatt előfordulhat, hogy egyes szállítási módok nem állnak rendelkezésre. A szállítási idő a szállítás típusától függ: 3-5 munkanap, például a boltba történő szállítás. A normál szállítás 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős szállítás esetén 1-2 munkanap.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bershka honlapját?

Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a bershka.com oldalát, többet tudhat meg a Bershka-ről, a Bershka legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a Bershka ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

Hogyan lehet online használni a Bershka kuponjaikat?

Először biztosíssa azt, hogy rendelkezik-e fiókkal a Bershka címen; ha nem, akkor létrehozhatja, majd válassza ki a kedvenc Bershka termékét, és vegye fel a kosárba, kattintson a fizetési gombra, végül ugorjon a fizetési oldalra, és látni fogja a "Válassza ki a vásárlási utalványt” ablakot. Kattintás után kiválaszthatja a használni kívánt Bershka promóciós kód-ét, majd visszatérhet a fizetési oldalra a fizetés folytatásához. Meg kell jegyezni, hogy a használt Bershka kuponkód-e automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bershka-nál?

Nem minden szelvénynek van hosszú érvényességi ideje, ezért meg kell erősítenie a kupon érvényességi idejét a bershka.com-on. Ha az érvényességi időn belül a Bershka -ra költ, akkor megkapja a megfelelő kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bershka kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.