ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bershka

Bershka Kedvezmény Kuponok 60% - Január 2022

FAQ for Bershka

Hogyan lehet fizetni Bershka-ban?

Fizethet Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Affinity kártya és PayPal használatával. Sajnos a Bershka nem fogad el készpénzt, csekket vagy telefonos fizetést. Miután a bank engedélyezte a fizetést, e-mailt fog kapni. Az összeget azonban addig nem vonják le, amíg a termék el nem hagyja a raktárukat az Ön által megadott címről.

Milyen szállítási módok vannak Bershka-ban?

A Bershka három szállítási módot kínál. Az első a szállítás az üzletbe, amely teljesen ingyenes. A második típus a normál szállítás, ennek a szállítási módnak az ára 1894 forint. Az utolsó sürgős szállítás. Ennek a szállítási módnak a szállítási költsége 4 295 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bershka honlapját?

Igen. bershka.hu tagsági szolgáltatása egy e-mail cím regisztrálásával valósul meg. Előzetesen megkaphatja Bershka preferenciális adatait és a legfrissebb tevékenységeit, először élvezheti a különböző Bershka Kuponok-t, és lemondhatja ezt az előfizetést is.

Hogyan lehet online használni a Bershka kuponjaikat?

Bershka kuponjaival pénzt is takaríthatnak meg az ügyfeleknek. A Bershka Kuponkódok-ének használata szerepel a fizetési oldalon. De meg kell jegyezni, hogy a fizetés előtt meg kell határoznia, hogy megfelel-e a Bershka Kedvezmény Kódok-e használatának feltételeinek.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bershka-nál?

Bershka Kedvezmény Kódok használati szabályai előírják a pontosan használható időtartományt, és az egyes kuponok használati ideje nem feltétlenül egyezik meg. A rendelési igény és az áruházi kedvezményrendszer szerint a Bershka Kedvezmény Kódok használati ideje változó.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bershka kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.