ekuponok.com
Főoldal Üzletek BestByte Kuponok

BestByte Kuponok és Kuponkódok 60% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes BestByte kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for BestByte

  A BestByte ingyenes szállítást kínál?

  Természetesen, ha a budapesti BestByte üzletben ad megrendelést, akkor ingyenes szállítás és elfogadás jár. Ha más üzletet választ, hogy megkapja megrendelését, a szállítási és átvételi díj 690 Ft. Ha a megrendelt termék (raktáron van), megrendelését 1-5 munkanapon belül (10-18 óra között) elküldjük a megadott címre. A házhoz szállítás költsége 990 forint. Ha nagy háztartási készülékek (például hűtőszekrények, mosógépek, mosogatógépek, szárítók stb.) Házhoz szállítását igényli, a szállítási díj 3 990 Ft.

  Elfogadja a BestByte hitelkártyás fizetéseket?

  A BestByte online áruháza számára az OTP Bank Nyrt. Biztosítja a kártya fogadásának lehetőségét biztonságos kártyafogadó rendszerén keresztül SSL protokoll használatával. Bankkártyával történő fizetéskor a fizetés közvetlenül a bankművelet oldalon történik. Online áruházukban nincs semmilyen formájú kártya vagy a mögöttük lévő számla adatai, száma vagy lejárati ideje. MasterCard (dombornyomott), Visa (dombornyomásos), American Express (dombornyomott), elektronikus (nem dombornyomásos) ezek a kártyák mind elérhetőek.

  Mit tartalmaz BestByte VIP csomagja?

  BestByte VIP csomagja egy átfogó számítógéppótló megoldás. Cserélnie kell egy régi notebookot vagy számítógépet? Olyan megoldást szeretnél, amely képes megoldani az összes számodra fontos feladatot? Szeretné, hogy ne csak segítsünk a felszerelések kiválasztásában, hanem garantáljuk a használni kívánt gépeket is? A BestByte kiválasztja a legmegfelelőbb új gépet, telepíti az Ön számára az operációs rendszert, programokat tölt fel és adatokat továbbít. A szolgáltatás a következő VIP tanácsokat tartalmazza az új gép kiválasztásához. Fejezze be az adatok biztonsági mentését a régi számítógépről. Telepítsen egy új operációs rendszert. Mentse a régi rendszerbeállításokat. Telepítse a programot az új számítógépre.

  A BestByte garanciális szolgáltatást nyújt?

  Kiváló biztonságra vágyik gyorsan és egyszerűen? Vegye le a vállát a vállalati ügyfélszolgálati dobozban az irányítási és egyéb kiadásokért, beleértve a javítással és a berendezés hibás működésével kapcsolatos költségeket. Válasszon a testreszabható Business Box szervizcsomagok közül! A prémium ügyfélszolgálati csomag használatával kiterjesztett garanciát kaphat. A gyártó jótállása mellett dönthet arról is, hogy hány évig szeretné a garanciát, legfeljebb 5 évig. Kedvenc termékeinek védelme hasznos lehet, és több éves biztonsági védelmet nyújthat. A baleseti garancia kiterjed a balesetek okozta károkra, vagyis olyan törésekre és sérülésekre, amelyekre a hagyományos garancia nem vonatkozik. Ez különösen hasznos hordozható eszközök (például mobiltelefonok és laptopok) és könnyen mozgatható eszközök (például tévék) esetében. Nem vonatkozik a szándékos rongálásokra, vagy azokban az esetekben, amikor ezt saját hibád okozza, önrészre találhatsz. A gyártói garancia lejárta előtt 60 napon belül ezek a csomagok szinte minden olyan elektronikus eszközhöz csatlakoztathatók, amelyek több mint 50 000 forintba kerülnek (laptopoknál 90 000 forint). Azonban, BestByte azt javasolja, hogy a vásárlás után azonnal kössön szerződést, mivel a hibák néhány napon belül előfordulhatnak.

  BestByte elfogadja a személyes átvételt?

  Ha megrendelését a BestByte budapesti üzletében veszi át, a szállítás és az átvétel is ingyenes. Ha másik üzletet választ a megrendelés fogadásához, a szállítási és átvételi díj 690 Ft. Ha háztartási gépeket (például hűtőszekrényt, mosógépet, mosogatógépet, szárítógépet stb.) Vásárol, és a BestByte egyik partnerüzletében szeretné átvenni, a szállítási díj mindig 3.990 Ft lesz. Ha a megrendelt termék (raktáron van), akkor megrendelését 1-5 munkanapon belül (10-18 óráig) kézbesítjük a kijelölt címére. Ha bármilyen terméket vásárol (kivéve a háztartási gépeket és az 55 hüvelykes (139 cm-es vagy nagyobb tévékészülékeket)), a házhoz szállítás díja 990 forint. Ha nagy háztartási gépeket (például hűtőszekrényt, mosógépet, mosogatógépet, szárítógépet stb.) Szeretne házhoz szállítani, a szállítási díj 3.990 Ft.

  BestByte milyen fizetési módokat fogad el?

  A BestByte utánvéttel elfogad, a megrendelt áru átvétele után csak készpénzzel fizethet. Ezt a fizetési módot bármely szállítási módhoz választhatja. A BestByte online áruházához az OTP Bank Nyrt. Lehetőséget biztosít a kártyák elfogadására biztonságos kártyaelfogadó rendszeren keresztül, SSL protokoll használatával. A következő kártyatípusokkal fizethet: MasterCard (dombornyomott), Visa (dombornyomott), American Express (dombornyomott). A rendelkezésre álló áruhiteleket az Online hitelek <és a bolti hitelek menüpontok között találja. Ha banki átutalással szeretne rendelni, lépjen kapcsolatba a BestByte ügyfélszolgálattal!

  E-mail címmel kell regisztrálnom a BestByte honlapját?

  Igen. Mivel a BestByte Kuponok-ját csak a tagjait kiadja. Ha Ellátogatja a bestbyte.hu kezdőlapját, megtalálja a regisztrációs felületet a regisztráció befejezéséhez.

  Hogyan lehet online használni a BestByte kuponjaikat?

  Először az ügyfeleknek meg kell erősíteniük, hogy a megrendelésük képes-e használni ezt a BestByte Kuponkódok-ét. Ha használható, lépjen közvetlenül a fizetési oldalra, és kövesse az utasításokat a sikeres használatához. Ha az ügyfél azt a BestByte Kuponkódok -ét használja, amely nem felel meg a megrendelésének, akkor a megrendelés nem lesz jogosulni a kedvezményre, ezért kérjük, hogy gondosan válasszon.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a BestByte-nál?

  Ha tudni szeretné a BestByte Kedvezmény Kódok konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Kedvezmény Kódok -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a BestByte Kedvezmény Kódok -et.

  További Akciók, mint BestByte Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 15%-t Papíráru Termékekre Napraforgó Oldalon

   Minden Napraforgó Kupon Lejár 3-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Dupla Hűségpontos Ajánlatok Terméket Legolcsóbban 39004900Ft-tól Müpa Budapest Oldalon

  • Ajánlatok

   Akár - 15% Kedvezmény A Pálinkákra A Palinka.com Oldalon

   Minden Pálinka.com Kupon Lejár 31-12-22
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 20%-t Yankee Limitált Kis üveggyertyák Termékekre AROMAGYERTYA Oldalon

   Minden AROMAGYERTYA Kupon Lejár 7-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Gépkölcsönző Központ Budapesten A X. Kerületben Terméket Legolcsóbban 3085kr-tól Profirent Oldalon

   Minden Profirent Kupon Lejár 29-11-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb BestByte kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.