ekuponok.com
Főoldal Üzletek BestByte

BestByte Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

FAQ for BestByte

A BestByte ingyenes szállítást kínál?

Természetesen, ha a budapesti BestByte üzletben ad megrendelést, akkor ingyenes szállítás és elfogadás jár. Ha más üzletet választ, hogy megkapja megrendelését, a szállítási és átvételi díj 690 Ft. Ha a megrendelt termék (raktáron van), megrendelését 1-5 munkanapon belül (10-18 óra között) elküldjük a megadott címre. A házhoz szállítás költsége 990 forint. Ha nagy háztartási készülékek (például hűtőszekrények, mosógépek, mosogatógépek, szárítók stb.) Házhoz szállítását igényli, a szállítási díj 3 990 Ft.

Elfogadja a BestByte hitelkártyás fizetéseket?

A BestByte online áruháza számára az OTP Bank Nyrt. Biztosítja a kártya fogadásának lehetőségét biztonságos kártyafogadó rendszerén keresztül SSL protokoll használatával. Bankkártyával történő fizetéskor a fizetés közvetlenül a bankművelet oldalon történik. Online áruházukban nincs semmilyen formájú kártya vagy a mögöttük lévő számla adatai, száma vagy lejárati ideje. MasterCard (dombornyomott), Visa (dombornyomásos), American Express (dombornyomott), elektronikus (nem dombornyomásos) ezek a kártyák mind elérhetőek.

Mit tartalmaz BestByte VIP csomagja?

BestByte VIP csomagja egy átfogó számítógéppótló megoldás. Cserélnie kell egy régi notebookot vagy számítógépet? Olyan megoldást szeretnél, amely képes megoldani az összes számodra fontos feladatot? Szeretné, hogy ne csak segítsünk a felszerelések kiválasztásában, hanem garantáljuk a használni kívánt gépeket is? A BestByte kiválasztja a legmegfelelőbb új gépet, telepíti az Ön számára az operációs rendszert, programokat tölt fel és adatokat továbbít. A szolgáltatás a következő VIP tanácsokat tartalmazza az új gép kiválasztásához. Fejezze be az adatok biztonsági mentését a régi számítógépről. Telepítsen egy új operációs rendszert. Mentse a régi rendszerbeállításokat. Telepítse a programot az új számítógépre.

A BestByte garanciális szolgáltatást nyújt?

Kiváló biztonságra vágyik gyorsan és egyszerűen? Vegye le a vállát a vállalati ügyfélszolgálati dobozban az irányítási és egyéb kiadásokért, beleértve a javítással és a berendezés hibás működésével kapcsolatos költségeket. Válasszon a testreszabható Business Box szervizcsomagok közül! A prémium ügyfélszolgálati csomag használatával kiterjesztett garanciát kaphat. A gyártó jótállása mellett dönthet arról is, hogy hány évig szeretné a garanciát, legfeljebb 5 évig. Kedvenc termékeinek védelme hasznos lehet, és több éves biztonsági védelmet nyújthat. A baleseti garancia kiterjed a balesetek okozta károkra, vagyis olyan törésekre és sérülésekre, amelyekre a hagyományos garancia nem vonatkozik. Ez különösen hasznos hordozható eszközök (például mobiltelefonok és laptopok) és könnyen mozgatható eszközök (például tévék) esetében. Nem vonatkozik a szándékos rongálásokra, vagy azokban az esetekben, amikor ezt saját hibád okozza, önrészre találhatsz. A gyártói garancia lejárta előtt 60 napon belül ezek a csomagok szinte minden olyan elektronikus eszközhöz csatlakoztathatók, amelyek több mint 50 000 forintba kerülnek (laptopoknál 90 000 forint). Azonban, BestByte azt javasolja, hogy a vásárlás után azonnal kössön szerződést, mivel a hibák néhány napon belül előfordulhatnak.