ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bestmarkt

Bestmarkt Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

Vásárlási tippek

Miért jó, ha feliratkozom a Bestmarkt hírlevélre?
Megköszönve bizalmát, a Bestmarkt 500 Ft értékű kupont adott Önnek, amelyet felhasználhat a következő megrendelésére. Csak akkor kell megadnia e-mail címét és nevét, hogy sikeresen feliratkozhasson a Bestmarkt szolgáltatásra. A lehető leggyorsabban megismerheti legújabb kiadásaikat és ajánlataikat. Ha már nincs szüksége a híreikre, bármikor leiratkozhat.
Hogyan tudok fizetni Bestmarkt-ban?
Ha utánvéttel dönt, a csomag kézhezvétele után fizetnie kell a futár cégnek a megrendelt termékekért. A fizetendő végösszeg minden díjat tartalmaz, a megrendelés összefoglalója és a visszaigazoló levél alapján. Látogathat Bestmarkt boltjába is, és készpénzzel vagy hitelkártyával fizethet. Választhat banki átutalást vagy hitelkártyás fizetést is.
Milyen szállítási módok vannak Bestmarkt-ban?
Bestmarkt Az online áruház rendeléseit a GLS Hungary expressz szolgáltatás teljesíti. A csomagot munkanapokon 8 és 18 óra között kézbesítik. Ha ebben az időszakban nincs otthon, akkor ajánlatos, hogy szállítási címként adja meg munkahelyi címét (ha lehetséges). A futárszolgálat kétszer is megpróbálja kézbesíteni, és az át nem vett csomag szállítási költségét az ügyfél viseli! A szállítás mennyisége a termék súlyától függ.