ekuponok.com
Főoldal Üzletek BHPgumi Kuponok

BHPgumi Kuponok és Kuponkódok 80% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes BHPgumi kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for BHPgumi

  BHPgumi meg tudja mondani a DOT számot (speciális gyártási idő)?

  Sajnos nem telefonon vagy e-mailben. A BHPgumi több mint 1 500 000 gumiabroncsot kínál. A gumiabroncsok nagy mérete és tárolási módja miatt sem ők, sem partnereik nem tudják egyenként kezelni az abroncsok pontos DOT számát. A két (2) évnél idősebb gumiabroncsokat (mivel fizikailag külön tárolják) mindig DOT jelöléssel látják el. Ezért, ha a választott gumiabroncs neve nem ér véget a DOT címkével (és mi nem írtuk be a sorozatszámot az adatlapjára), akkor biztos lehet benne, hogy vadonatúj (2 évnél rövidebb) gumiabroncsot kap, BHPgumi Garantálja a DOT-ot is.

  Hogyan fizetek BHPgumi gumiabroncsaira?

  A BHPgumi utánvétet fogad el a beszállítóknak - ebben az esetben a BHPgumi +190 forint tranzakciós díjat számol fel hitelkártyával, Barion-val, előzetes átutalással vagy személyes nyugtával készpénzben a termék átvételénél. Hitelkártyával is fizethet, és az üzleteikben kényelmesen és biztonságosan vásárolhat. A kiválasztott termékek megrendelése után a K&H Bank webhelyére irányítanak, ahol bankkártyájával fizethet a bank által jelenleg használt titkosított tranzakciókon keresztül. A K&H Bank elfogadja a VISA, a VISA Electron, a V-Pay, a MasterCard, a Maestro és JCB típusú kártyák.

  Személyesen átvehetek gumikat BHPgumi üzletéből?

  Igen, a BHPgumi termékeket személyesen veheti át Budapest II., III., IV., VI., IX., XI., XIII., XV., XVI., XXI. Kerületek, valamint Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Dunaharasztin, Győr, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely, Veszp. 990 Ft / db áron szállíthatják a megrendelt gumikat magyarországi otthonodba is!

  E-mail címmel kell regisztrálnom a BHPgumi honlapját?

  Igen. BHPgumi annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. Az e-mail címmel történő regisztráció a legegyszerűbb módszer a BHPgumi tagjává válni.

  Hogyan lehet online használni a BHPgumi kuponjaikat?

  A lejárati dátumon belüli BHPgumi Akciók-e felhasználható a fizetéshez. A BHPgumi weboldalán rendelkezik a Akciók-e ellenőrizésével vagy kitöltésével foglalkozó oldallal, de az ügyfeleknek biztosítaniuk kell, hogy függőben lévő fizetési megbízásuk megfeleljen a használatra vonatkozó követelményeknek a BHPgumi-nál.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a BHPgumi-nál?

  A BHPgumi Akciók hosszú távú érvényességgel és rövid távú lejárattal rendelkezik. A BHPgumi személyes fiókjában ellenőrizheti azt az időszakot, amelyen belül minden Akciók érvényes.

  További Akciók, mint BHPgumi Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kiárusítás - Kedvezmény A Megjelölt Termékekre A Mall.hu Webáruházban

   Minden MALL.HU Kupon Lejár 31-1-23
  • Ajánlatok

   7 Night Silver Lake Resort Floridában Akár 245 GBP-ért Is Megszállhat

  • Ajánlatok

   3D60 Térhatású CD 990Ft-tól

  • Ajánlatok

   Szerezz Akár -65%es Kreatív Játékok Termékeket Ctftoys Oldalon

   Minden Ctftoys Kupon Lejár 7-2-23
  • Ajánlatok

   Kapj Tigi Bed Head Superstar Terméket Csak 3,690Ft-ért Tigimania Oldalon

   Minden Tigimania Kupon Lejár 6-2-23
  • Ajánlatok

   Galléros Mez 3.000Ft-tól

   Minden Butterfly Kupon Lejár 6-2-23
  • Ajánlatok

   Szerezz WINCHESTER BL25-BLACK Elstead Lighting A Legjobb áron A Piacon Terméket 2700Ft-tól HG-lamps Oldalon

   Minden HG-lamps Kupon Lejár 30-1-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb BHPgumi kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.