ekuponok.com
Főoldal Üzletek BHPgumi

BHPgumi Kuponok és Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for BHPgumi

BHPgumi meg tudja mondani a DOT számot (speciális gyártási idő)?

Sajnos nem telefonon vagy e-mailben. A BHPgumi több mint 1 500 000 gumiabroncsot kínál. A gumiabroncsok nagy mérete és tárolási módja miatt sem ők, sem partnereik nem tudják egyenként kezelni az abroncsok pontos DOT számát. A két (2) évnél idősebb gumiabroncsokat (mivel fizikailag külön tárolják) mindig DOT jelöléssel látják el. Ezért, ha a választott gumiabroncs neve nem ér véget a DOT címkével (és mi nem írtuk be a sorozatszámot az adatlapjára), akkor biztos lehet benne, hogy vadonatúj (2 évnél rövidebb) gumiabroncsot kap, BHPgumi Garantálja a DOT-ot is.

Hogyan fizetek BHPgumi gumiabroncsaira?

A BHPgumi utánvétet fogad el a beszállítóknak - ebben az esetben a BHPgumi +190 forint tranzakciós díjat számol fel hitelkártyával, Barion-val, előzetes átutalással vagy személyes nyugtával készpénzben a termék átvételénél. Hitelkártyával is fizethet, és az üzleteikben kényelmesen és biztonságosan vásárolhat. A kiválasztott termékek megrendelése után a K&H Bank webhelyére irányítanak, ahol bankkártyájával fizethet a bank által jelenleg használt titkosított tranzakciókon keresztül. A K&H Bank elfogadja a VISA, a VISA Electron, a V-Pay, a MasterCard, a Maestro és JCB típusú kártyák.

Személyesen átvehetek gumikat BHPgumi üzletéből?

Igen, a BHPgumi termékeket személyesen veheti át Budapest II., III., IV., VI., IX., XI., XIII., XV., XVI., XXI. Kerületek, valamint Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Dunaharasztin, Győr, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely, Veszp. 990 Ft / db áron szállíthatják a megrendelt gumikat magyarországi otthonodba is!

E-mail címmel kell regisztrálnom a BHPgumi honlapját?

Igen. BHPgumi annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. Az e-mail címmel történő regisztráció a legegyszerűbb módszer a BHPgumi tagjává válni.

Hogyan lehet online használni a BHPgumi kuponjaikat?

A lejárati dátumon belüli BHPgumi Akciók-e felhasználható a fizetéshez. A BHPgumi weboldalán rendelkezik a Akciók-e ellenőrizésével vagy kitöltésével foglalkozó oldallal, de az ügyfeleknek biztosítaniuk kell, hogy függőben lévő fizetési megbízásuk megfeleljen a használatra vonatkozó követelményeknek a BHPgumi-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a BHPgumi-nál?

A BHPgumi Akciók hosszú távú érvényességgel és rövid távú lejárattal rendelkezik. A BHPgumi személyes fiókjában ellenőrizheti azt az időszakot, amelyen belül minden Akciók érvényes.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb BHPgumi kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.