ekuponok.com

Bibloo Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a Bibloo-ban?
1300 forint kedvezményt élvezhet az első vásárlásakor. Csak annyit kell tennie, hogy beírja e-mail címét az alábbi mezőbe, és regisztráljon, hogy megkapja a Bibloo hírlevelét, és azonnal elküldi Önnek a kedvezményt. Több mint 13.000 Ft vásárlására használhatja fel. Minden ilyen egyszerű.
Van Bibloo-nak törzsvásárlói terve?
Legyen a Bibloo tagja, ők 12 500, 125 000 vagy 250 000 forint értékű kuponcsomagot biztosítanak Önnek a vásárláshoz, így minden termék kedvezőbb áron biztosítható. Ha komplett szekrényt vagy éppen egy pár zoknit vásárol tőlük, akkor a megrendelt áruk teljesen ingyenesek lesznek. Ezen felül akár 80% -os kedvezménnyel is megvásárolhatja őket online áruházukban. Meghívják tagjaikat, hogy vegyenek részt érdekes divatbemutatókon és kiállításokon. Szeretik meglepni az ügyfeleket, ezért minden tagnak ajándékot és meglepetést adnak.
Hogyan tudok fizetni Bibloo-ban?
Online fizetéshez mindig használhatja a PayU szolgáltatást. A megrendelt árut az ellenérték jóváírásának napján továbbítják Bibloo számlájára. A legfontosabb dolog, hogy a vételárat jóváírjuk a megrendelés megerősítését követő 5 munkanapon belül. Ellenkező esetben a megrendelés törlésre kerül. A következő fizetési módokat választhatja: online hitelkártyás fizetés, ha kártyával fizet, akkor az a PayU biztonságos és megbízható fizetési kapujához kerül. Választhat banki átutalást és utánvéttel is.
A Bibloo ingyenes szállítást biztosít?
Azok a vásárlók, akik több mint 25 000 Ft-ot vásárolnak, ingyen élvezhetik a standard kézbesítési szolgáltatást. Az árukat a következő utasítások szerint fogja kézbesíteni Bibloo: GLS expressz szolgáltatás - 1290 Ft (+690 Ft csak utánvéttel - csak készpénzben), közvetlenül házhoz vagy munkahelyre leszállítva, 14 óra előtt leadott megrendelések esetén, a szállítási idő 2-4 munkanapokon. Csomagküldő-személyes átvétel (1290 Ft + 690 Ft utánvét) esetén választhat, hogy a csomagszállító bármely gyűjtőhelyére szállít. DHL-Express Mail Service-4170 Ft (csak előre történő fizetés), közvetlenül az Ön otthonába vagy cégébe.