ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bikepro Kuponok

Bikepro Kedvezmények 75% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Bikepro kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Bikepro

  Lehetséges ingyenes szállítás a Bikepro-nél?

  Bikepro a FOX POST, MPL vagy GLS futárszolgálaton keresztül házhoz szállítja megrendelését. A rendelés visszaigazolása után a csomag várhatóan 1-2 munkanapon belül megérkezik. A 30.000 Ft feletti kerékpáralkatrész rendelést ingyenesen kiszállítják, a kiszállítást a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon vagy emailben egyeztetheti. Ha a kézbesítő nem tud kézbesíteni, csomagértesítést hagy. A küldeményről ezt követően a futárszolgálatnál lehet érdeklődni az értesítőn feltüntetett telefonszámon. A második kézbesítési próbálkozás ingyenes, de a későbbi szállítások az alap szállítási díjjal azonosak.

  Milyen fizetési módok közül lehet választani a Bikepro-nél?

  A Bikepro online kerékpáráruházban a következő fizetési módokat használhatja. A személyes átvételt készpénzben is lehet fizetni, így nem számítanak fel külön költséget. Ha hitelkártyát használ személyes átvételhez, akkor hitelkártyájával fizetheti személyes átvételét az átvételi ponton. Támogatják az utánvétes fizetést. GLS vagy MPL futároknál vagy csomagpontokon rendelkezésre állnak terminálok készpénzes és bankkártyás fizetéshez egyaránt, ezek mindegyike utánvétes fizetés.

  Van garanciális jótállás a Bikepro-nél ?

  A Bikepro kerékpárjainak jótállási ideje általában 1 év, és a gyártó ugyanazokat a jótállási feltételeket viseli termékeikre. A jótállási idő a kiszállítás napjától kezdődik, melyet még aznap számlával és jótállási jeggyel tud igazolni. Ha a fogyasztó a vásárlást követő három munkanapon belül cserét kér, Bikepro köteles a fogyasztási cikket kicserélni, ha a hiba a rendeltetésszerű használatot akadályozza. Garanciális feltétel, melyet minden gyártó és hazai kereskedő megkövetel, hogy a fontosabb kerékpáralkatrészek cseréjét, beszerelését és rendszeres javítását a szakemberek végezzék. Az esetleges meghibásodások elkerülése érdekében fontos, hogy az alkatrészeket képzett szakember cserélje ki és szerelje be.

  Milyen előnyökkel jár a Bikepro hűségprogramjában való részvétel?

  A Bikepro regisztrált ügyfelei minden vásárláskor automatikusan hűségpontokat gyűjtenek. Minden elköltött 33 Ft után 1 pontot kap a megrendelt termékek ára alapján, ami beváltáskor 1 Ft-ot ér, így a következő vásárlása alkalmával adott rendelési összegének 3%-a váltható be. Az első vásárlás után 900 pontot kap, amivel 3% kedvezmény jár. Ez az 1 pont/forintos ár azt jelenti, hogy 900 Ft kedvezményt kap. Tehát minél több pont, annál több Ft kedvezmény.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Bikepro honlapját?

  Igen. Bikepro kizárólagos tagsági kedvezményrendszerrel rendelkezik. Taggá válhat, ha regisztrálja az e-mail címével a bikepro.hu oldalára. Miután taggá válik, élvezheti a Bikepro különböző előnyeit.

  Hogyan lehet online használni a Bikepro kuponjaikat?

  Kérjük, erősítse meg, hogy a megrendelése megfelel-e a használni kívánt Bikepro Kuponok-e alkalmazási körének vagy feltételeinek. Miután bizonyíssa, hogy helyes, kattintson a fizetés gombra a Bikepro oldalán, és átirányít a fizetési oldalra. Adja meg a Bikepro Kuponok-ét, amelyet a fizetés teljesítéséhez kap.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Bikepro-nál?

  A Bikepro Kuponkódok -ének különböző érvényességi ideje van, és néhányuk állandó is. Kiválaszthatja a Bikepro Kuponkódok-t, amely megfelel a megrendelésének. De ne feledje, hogy tisztábban böngészheti a Bikepro összes Kuponkódok -jét a ekuponok.com oldalán.

  További Akciók, mint Bikepro Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Aeolus 10% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden Aeolus Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 85%-t Fillikid Termékekre Astibababolt Oldalon

   Minden Astibababolt Kupon Lejár 18-12-22
  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 10% Akciók A Opti Markt Optika Oldalon

  • Ajánlatok

   OneBlade. Vágja Le, Szegélyezze és Borotválja Le Bármilyen Hosszúságú Szőrszálat Akár 19,99 USD-ért A Philipsnél

   Minden Philips Kupon Lejár 2-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 55% Leárazást Buddha Karkötők Termékekre Wantee Oldalon

   Minden Wantee Kupon Lejár 3-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj Fizetés, Szállítás Terméket Csak 299Ft-ért Onlinebevasarlas Oldalon

  • Ajánlatok

   Bristol Repülőtéri Parkolás Napi 9,75 GBP-tól

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Bikepro kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.