ekuponok.com
Főoldal Üzletek BioTechUSA

BioTechUSA Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

FAQ for BioTechUSA

Miért kell regisztrálni BioTechUSA hírlevelére?

A BioTechUSA valós idejű címjegyzékbe történő regisztrációnak számos előnye van. Regisztráljon most, és próbálja ki BioTechUSA vegetáriánus termékeit ingyen! El akarja kerülni az állati eredetű összetevőket tartalmazó termékeket? Regisztráljon, és vegyen részt a termékcsomagjuk sorsolásán, amely a legújabb vegán termékeiket is tartalmazza.

BioTechUSA milyen hitelkártyákat fogad el?

A BioTechUSA áruházban utánvéttel és kártyával fizethet a SimplePay rendszeren keresztül. Utánvéttel történő szállítás esetén a szállítmányt átadó személynek a teljes vételárat és a szállítási költséget készpénzzel vagy hitelkártyával kell megfizetnie a küldemény átvételét követően. Online áruházuk fizetési megoldásokat kínál ügyfeleinek az OTP Mobil Kft. Által biztosított biztonságos SimplePay szolgáltatás révén. Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, Maestro.

BioTechUSA hogyan szállítja az árut?

BioTechUSA áruit futárszolgálaton vagy nyugtán keresztül kézbesítették. Az online áruház leírja a termék szállítási idejét a fizetési folyamat során, és feltünteti a visszaigazoló e-mailben. A kézbesítés dátumát az alábbi telefonszámon tudja egyeztetni. (Telefon: +36 1 453 2716). Szállítási mód: expressz szolgáltatás, csomagküldő pont, kézbesítési idő: 2-7 munkanapon belül. Futárszolgálat - A vétel összege kevesebb, mint 10 000 Ft, a szállítási díj pedig 990 Ft. A vásárlás összege meghaladja a 10 000 forintot, ingyenes szállítás Magyarországon belül.