ekuponok.com

Bivin Kuponok 60% - Május 2022

FAQ for Bivin

Bivin mennyit kér a szállításért?

A fuvardíj Magyarországra átutalás és bankkártyás fizetés esetén 1190 Ft, utánvétes fizetés esetén 1490 Ft. A szállítási idő 2-3 munkanap. Jelenleg a Bivin online áruháza nem biztosít személyes átvételt, de ha nem elégedett a megrendelt termékkel, 14 napon belül elállhat a vásárlástól, és visszatérítik a termék vételárát.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Bivin-ben?

Utánvét: A csomag átvétele után a futárt terheli a visszaigazoló e-mail teljes összege. Expressz szállítás: A visszaigazoló e-mailben szereplő teljes összeget (termék + postaköltség) banki átutalással kell elküldeni a megrendelés után. Fizetés expressz online hitelkártyával: Megrendelés leadása után Bivin automatikusan átirányítja Önt a Borgun fizetési felületére, ahol megadhatja a megfelelő adatokat a vételár biztonságos kifizetéséhez. Sikeres fizetés után a megrendelés lesz a végső megrendelés.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bivin honlapját?

Igen. A legtöbb kereskedő rendelkezik tagelőnyökkel, és ez alól a Bivin sem kivétel. A sikeres regisztráció után a rendszer összegyűjtheti az egyes fogyasztásokra vonatkozó pontokat, és elküldheti a Bivin kuponkód-t és egyéb előnyöket, amelyeket csak a tagok élvezhetnek.

Hogyan lehet online használni a Bivin kuponjaikat?

A Bivin vásárlásákor felhasználható a megfelelő kuponok ellenőrzésével a fizetés során. A meglévő BivinAkciók megtekintéséhez jelentkezzen be fiókjába, tekintse meg személyes kezdőlapját, és kattintson a kuponjaimra. Minden Bivin kupon alján a megfelelő használati szabályok szerepelnek. Ha a megrendelése megfelel a feltételeknek, akkor felhasználható a Bivin kupon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bivin-nál?

Tudják, hogy az ügyfelek leginkább az érdekelnek, hogy lejárnak-e ezek a Bivin kupon-ek. Nem kell aggódni, mert a Bivin kuponkód használati ideje egyértelműen meg van magyarázva. Csak a kedvenc termékeit kell kiválasztania, és az érvényességi időn belül a Bivin kuponkód-et használja, hogy sok pénzt megtakarítson.

További Akciók, mint Bivin Kedvezmény Kódok

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bivin kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.