ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bluechip Kuponok

Bluechip Kuponok és Kuponkódok 85% - Szeptember 2022

FAQ for Bluechip

Hogyan tudok fizetni Bluechip-ban?

Bluechip üzletében kiválaszthatja a készpénzt, az utánvétet, a MasterPass és a hitelkártyás fizetési módokat. A hitelkártya-vásárlásokat a CIB Bank 128 bites SSL-kapcsolata biztosítja. Előleg: A megrendelés kézhezvétele után kollégáik elküldik a kiállított előlegszámlát PDF formátumban a regisztráció során megadott e-mail címre. Miután megkapták az átutalt összeget és a megrendelt termékeket, tájékoztatják Önt a szállítás időpontjáról vagy az áru telefonos átvételének lehetőségéről.

Mennyi garanciát biztosít Bluechip?

A Bluechip eladta termékekre 1-2-3 év gyártói garancia vagy akár egy életre szóló garancia van! Minden termékük hivatalos tiszta forrásból származik, és csak minőségi termékeket árulnak minden termékben és árkategóriában. Megpróbálják a legkényelmesebb módon megszervezni az Ön számára a garanciakezelést. A termék telefonon vagy e-mailen történő visszaküldése előtt feltétlenül jelezze a jótállási igényét. A szolgáltatási díjat a vevő viseli. A Bluechip a lehető legkényelmesebb módon azonnal értesíti Önt a jótállási termékek kezeléséről.

A Bluechip ingyenes szállítást biztosít?

Az összes megrendelt termék esetében az általános szállítási idő 1–4 nap. A Bluechip bizonyos termékeket, például újdonságokat vagy magas árú termékeket fenntart. Ha ezek rendelkezésre állnak, akkor személyesen tárgyalnak az ügyféllel. A teherszállítás minden esetben 1990 forint. Ha a vásárlás összege meghaladja a 100 000 Ft-ot, a Bluechip viseli a szállítási költséget! Látogathat Bluechip üzletébe is, hogy átvegye.

Van pontgyűjtési program a Bluechip-ban?

A Zseton a Bluechip törzsvásárlói rendszer pénzneme, amelyen keresztül jutalmazhatják az ügyfélhűséget. Minden alkalommal, amikor online vásárol, kap egy zsetont, amelyet felhasználhat a következő vásárláshoz. Értékelés a termék megvásárlása után 50 extra zsetont adnak ajándékba. A termék adatlapját az "Értékelés" fülön értékelheti. Ha ajánl egy terméket egy barátjának, és a barát a linkre kattintva megtekinti a terméket az online áruházban, akkor 20 zsetont kap (legfeljebb 60 zsetont lehet összegyűjteni). Ha megosztja a Bluechip termékét a Facebookon a termék adatlapján az "ajánlás" gomb megnyomásával, akkor 10 zsetont kap (naponta legfeljebb 50 gyűjthető).

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bluechip honlapját?

Igen. Szeretne többet megtudni a Bluechip-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a Bluechip weboldalát.

Hogyan lehet online használni a Bluechip kuponjaikat?

Az ügyfeleknek ki kell jelölniük a kiválasztott árukat, kattintaniuk kell a "Fizetés” gombra, és el kell jönniük a Bluechip fizetési oldalára. Jelölje vagy kitöltse a választani kívánt Bluechip Kuponkódok-ét(meg kell erősíteni a Kuponkódok-e összeegyezik-e a megrendelés felhasználási körével), majd válassza ki a fizetési módot, amellyel fizethet a megfelelő kedvezmény igénybevételésével.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bluechip-nál?

Bluechip Kuponkódok érvényességi idejét a megfelelő időnek állítják be, ezért nem mindig érvényes. Ezért az ügyfeleknek a különböző igényeiknek megfelelően gyorsan kell használniuk a Bluechip Kuponkódok-et. A lejárt Bluechip Kuponkódok nem hozhat kényelmet az ügyfelek számára.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bluechip kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.