ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bluechip

Bluechip Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

Vásárlási tippek

Hogyan tudok fizetni Bluechip-ban?
Bluechip üzletében kiválaszthatja a készpénzt, az utánvétet, a MasterPass és a hitelkártyás fizetési módokat. A hitelkártya-vásárlásokat a CIB Bank 128 bites SSL-kapcsolata biztosítja. Előleg: A megrendelés kézhezvétele után kollégáik elküldik a kiállított előlegszámlát PDF formátumban a regisztráció során megadott e-mail címre. Miután megkapták az átutalt összeget és a megrendelt termékeket, tájékoztatják Önt a szállítás időpontjáról vagy az áru telefonos átvételének lehetőségéről.
Mennyi garanciát biztosít Bluechip?
A Bluechip eladta termékekre 1-2-3 év gyártói garancia vagy akár egy életre szóló garancia van! Minden termékük hivatalos tiszta forrásból származik, és csak minőségi termékeket árulnak minden termékben és árkategóriában. Megpróbálják a legkényelmesebb módon megszervezni az Ön számára a garanciakezelést. A termék telefonon vagy e-mailen történő visszaküldése előtt feltétlenül jelezze a jótállási igényét. A szolgáltatási díjat a vevő viseli. A Bluechip a lehető legkényelmesebb módon azonnal értesíti Önt a jótállási termékek kezeléséről.
A Bluechip ingyenes szállítást biztosít?
Az összes megrendelt termék esetében az általános szállítási idő 1–4 nap. A Bluechip bizonyos termékeket, például újdonságokat vagy magas árú termékeket fenntart. Ha ezek rendelkezésre állnak, akkor személyesen tárgyalnak az ügyféllel. A teherszállítás minden esetben 1990 forint. Ha a vásárlás összege meghaladja a 100 000 Ft-ot, a Bluechip viseli a szállítási költséget! Látogathat Bluechip üzletébe is, hogy átvegye.
Van pontgyűjtési program a Bluechip-ban?
A Zseton a Bluechip törzsvásárlói rendszer pénzneme, amelyen keresztül jutalmazhatják az ügyfélhűséget. Minden alkalommal, amikor online vásárol, kap egy zsetont, amelyet felhasználhat a következő vásárláshoz. Értékelés a termék megvásárlása után 50 extra zsetont adnak ajándékba. A termék adatlapját az "Értékelés" fülön értékelheti. Ha ajánl egy terméket egy barátjának, és a barát a linkre kattintva megtekinti a terméket az online áruházban, akkor 20 zsetont kap (legfeljebb 60 zsetont lehet összegyűjteni). Ha megosztja a Bluechip termékét a Facebookon a termék adatlapján az "ajánlás" gomb megnyomásával, akkor 10 zsetont kap (naponta legfeljebb 50 gyűjthető).