ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bolt promóciós kód

Bolt promóciós kód és kupon 60% - Október 2022

FAQ for Bolt

Hogyan lehet elkezdeni a Bolt Drive használatát?

Csak nyissa meg a Bolt Drive nézetet a Bolt alkalmazásban, és ellenőrizze vezetői engedélyét. A vezetői engedély ellenőrzéséhez kövesse az alkalmazásban található utasításokat. Az ellenőrzési folyamat akár néhány percet is igénybe vehet. Miután megerősítette adatait, kiválaszthatja a legközelebbi autókölcsönzőt, és megkezdheti utazását. A Bolt Drive használatához legalább 20 évesnek kell lennie, B osztályú vezetői engedéllyel kell rendelkeznie, és legalább egy éves vezetési gyakorlattal kell rendelkeznie.

Mennyibe kerül autókölcsönzés a Bolt-ban?

A foglalás első 15 perce ingyenes. Ha a foglalási idő meghaladja az első 15 percet, akkor a foglalási díjat felszámítjuk és hozzáadjuk a végső árhoz. Miután kinyitotta az autót az alkalmazásban, megkezdődik az utazás. Az árat az utazás időtartama (perc, óra vagy nap) és a megtett távolság alapján számítják ki. A Bolt utanként minimum 1,50 eurót számít fel, tehát ha az utazás teljes ára kisebb, mint ez az összeg, akkor 1,50 eurót kell fizetnie. A minimális díjat az autó feloldása után kell felszámítani. Ha Bolt járművét hosszú ideig használja, akkor automatikusan alkalmazni fogja az órai és napi felső díjakat. Az ár megtekintéséhez kattintson az autó ikonra a térképen, majd kattintson az Árdíj percenként lehetőségre. Az ár a választott modelltől függően változik. Felhívjuk figyelmét, hogy a platformon kívül felmerülő költségeket, például a parkolási díjat vagy a közlekedési bírságot, közvetlenül Önnek kell rendeznie.

Hozhatok háziállatokat Bolt autójába?

A Volkswagen Arteon és a Volkswagen Crafter kivételével a Bolt minden modelljében háziállat vihető. A háziállatok szállítására vonatkozó követelmények: A háziállatokat kifejezetten szállításra tervezett ketrecekbe vagy kosarakba kell helyezni, a kosarakat vagy ketreceket pedig biztonsági övvel kell rögzíteni. A legtöbb autó emelőüléssel van felszerelve a 4-8 éves gyermekek számára. Ha rákattint az autó ikonra, az ülésinformációk megjelennek az alkalmazásban. Az ülést a csomagtartóban vagy a hátsó ülésen találja. Ha sehol nem talál gyermeknevelőt a járműben, lépjen kapcsolatba Bolt ügyfélszolgálati csapatával.

Hogyan használhatom a vállalati fizetési módot a Bolt-ban?

Ha munkáltatója regisztrált a Bolt vállalkozáshoz, használhatja a cég fizetési módját az alkalmazásban. Ily módon a munkarendjét közvetlenül levonják a vállalat a Bolt fiókjából. Ehhez nyissa meg az alkalmazás "Fizetés" szakaszát, és válassza ki a céget fizetési módként, mielőtt munkába utazik.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bolt honlapját?

Igen. Miután regisztrálja a invite.bolt.eu webhelyét, a Bolt legújabb trendjeit és híreit rendszeresen elküldik az Ön e-mailjére. A Bolt promóciós kód mellett először új termékeket is beszerezhet.

Hogyan lehet online használni a Bolt kuponjaikat?

A fizetési oldalra történő belépéshez kattintson a Bolt oldalán található "Fizetés” gombra, illessze be a Bolt Akciók-ét a kijelölt helyre, majd kattintson az "Alkalmaz” gombra a zökkenőmentes fizetéshez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bolt-nál?

A Bolt sokféle kupon -vel rendelkezik, egyeseknek meghatározott használati ideje van, mások pedig csak alkalmazható termékekhez használhatók. Az ilyen típusú Bolt kupon esetében, amely csak bizonyos típusú termékekre alkalmazható, addig lehet hatékonyan használni, amíg a termékek nem fogynak el.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bolt kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.