ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Bonairshop

Bonairshop Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Bonairshop

Van-e Bonairshoptermékeinek hivatalos magyar garanciája?

Term√©szetesen. A Bonairshop 3 √©v garanci√°t v√°llal. Sok term√©k sz√ľrke importk√©nt √©rkezik az orsz√°gba, megker√ľlve a k√ľlf√∂ldi gy√°rt√≥k hivatalos magyarorsz√°gi forgalmaz√≥it. A magyarorsz√°gi forgalmaz√≥k nem ny√ļjtanak semmilyen t√°mogat√°st, garanci√°t vagy alkatr√©szeket ezekhez a term√©kekhez. A hasonl√≥ megjelen√©sŇĪ term√©kek k√ľl√∂nb√∂zŇĎ belsŇĎ alkatr√©szeket tartalmazhatnak. A gy√°rt√≥ p√≥talkatr√©szeket √©s t√°mogat√°st ny√ļjt a kijel√∂lt term√©k forgalmaz√≥j√°nak, de ha a term√©ket Kore√°b√≥l egy online √°ruh√°zon kereszt√ľl import√°lj√°k, akkor az alkatr√©szeket is ott kell beszerezni. A Magyarorsz√°gon forgalmazott term√©kek eset√©ben a magyar forgalmaz√≥k (m√°rkak√©pviselŇĎk) minden garanci√°lis √©s garancia n√©lk√ľli t√°mogat√°st ny√ļjtanak a p√≥talkatr√©szekhez. A magyar forgalmaz√≥ (m√°rkak√∂zvet√≠tŇĎ) minden esetben gy√°ri sz√°mmal ell√°tott j√≥t√°ll√°si jegyet ad a term√©khez. Ha magyarorsz√°gi boltban vagy online √°ruh√°zban v√°s√°rolta meg, √©s megkapta a gy√°ri garanciak√°rty√°t, akkor lehet, hogy megkapta a gy√°ri garanci√°t.

Bonairshop el tud szállítani nehéz vagy nagy termékeket az ajto elé?

Megrendel√©skor k√©rik, vegye figyelembe, hogy egyes berendez√©sek speci√°lis sz√°ll√≠t√°st ig√©nyelnek: nehezebb k√©sz√ľl√©kek (40 kg-n√°l nagyobb s√ļly√ļak), dr√°g√°bb √°rkateg√≥ri√°kba tartoz√≥ berendez√©sek (t√∂bb mint 500 000 Ft), az expressz szolg√°ltat√°s nem terjed ki ezekre! A 40 kg-ot meghalad√≥ s√ļly√ļ term√©keket vagy nagy t√©teleket vagy 500 000 forintot meghalad√≥ √°rukat nem fut√°rszolg√°lat sz√°ll√≠tja, hanem √°rufuvaroz√≥ c√©g sz√°ll√≠tja. A sz√°ll√≠t√≥ t√°rsas√°g nem dolgozza fel a p√©nzeszk√∂z√∂ket, √≠gy ut√°nv√©ttel nem lehet fizetni. Ha ingyenes h√°zhozsz√°ll√≠t√°sra van sz√ľks√©ge, akkor jelenleg k√©t fizet√©si m√≥d k√∂z√ľl v√°laszthat: hitelk√°rty√°val fizet a term√©k√©rt az online √°ruh√°zban, elŇĎzetes √°tutal√°si d√≠j ir√°nti k√©relem alapj√°n, ha a Bonairshop oldal√°ra szeretne menni. √ľzlet Budapesten szem√©lyesen Az √°ru √°tv√©tel√©hez ott fizethet: k√©szp√©nzben, hitelk√°rty√°val, elŇĎre utal√°ssal.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bonairshop honlapját?

Igen. Legyen a Bonairshop tagja, és nem fog elszalasztani egyetlen esélyt sem a Bonairshop Akciók megszerzésére. Pénzt takaríthat meg, vagy megismerheti a márkáról szóló legfrissebb híreket. Csak regisztráljon és kattintson a Bonairshop oldalára.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Bonairshop kuponjaikat?

A fizet√©si oldalon elŇĎsz√∂r felhaszn√°lhatja azt a kedvezm√©nyt, amelyet a Bonairshop Akci√≥k -e n√©lk√ľl is kaphat, majd ki lehet t√∂ltenie a megfelelŇĎ Akci√≥k -t a Bonairshop oldal√°n, azt√°n m√°s akci√≥val egytt√ľ befizeti a megrendel√©st.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bonairshop-nál?

Bonairshop Akci√≥k haszn√°lati szab√°lyai elŇĎ√≠rj√°k a pontosan haszn√°lhat√≥ idŇĎtartom√°nyt, √©s az egyes kuponok haszn√°lati ideje nem felt√©tlen√ľl egyezik meg. A rendel√©si ig√©ny √©s az √°ruh√°zi kedvezm√©nyrendszer szerint a Bonairshop Akci√≥k haszn√°lati ideje v√°ltoz√≥.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Bonairshop kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.